Ексклюзиви
вівторок, 19 вересня 2017 12:59

Російський музикант розповів, чому не виступатиме у Криму

  Російський музикант розповів, чому не виступатиме у окупованому Криму. фОТО: live.karabas.com
Російський музикант розповів, чому не виступатиме у окупованому Криму. фОТО: live.karabas.com

Анексувавши український Крим, Володимир Путін відібрав півострів і у росіян, які любили його колишнім.

Про це розповів лідер відомої російської групи "Елізіум" Дмитро Кузнєцов у інтерв'ю Karabas Live.

"Я не їжджу відпочивати до Криму. Тому що, відібравши Крим в України, Путін відібрав його й у мене. Ми багато виступали там в 1990-х і в "нульові". Ніхто не забороняв росіянам купити собі там будинок або квартиру, або просто приїжджати відпочивати. Але ні, треба було його неодмінно забрати", – сказав Дмитро Кузнєцов.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: "Своїм новим романом я дякую литовцям за допомогу Україні" - письменник Андрій Курков

Музикант додав, що гурт не погоджується на численні запрошення виступити в окупованому Криму. "Елізіум" готовий там виступити, але лише в'їхавши на територію півострова через КПП.

"Ми хоч і анархісти і за те, щоб кордонів не існувало, але коли хтось захоплює територію, ми не можемо цього не помічати. Якщо закривати на це очі, то вийде дуже зручний анархізм. Організатори рахують, у скільки їм обійдеться наш проїзд через Україну і розуміють, що це більше нашого гонорару. На цьому все і закінчується", – зазначив музикант.

У Києві скасували концерт російської співачки Крістіни Орбакайте, що мав відбутися 26 вересня у палаці "Україна". Виступ поанували ще 6 березня, проте його перенесли на вересень через обурення громадськості з приводу того, що на сцену вийде виконавиця з країни-агресора. 2014 року Орбакайте виступила на "Днях Москви" в окупованому Росією Севастополі.

Зараз ви читаєте новину «Російський музикант розповів, чому не виступатиме у Криму». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі