середа, 24 жовтня 2012 19:27

Прощатимуться з дресирувальником Володимиром Шевченком 26 жовтня в цирку

Прощатимуться з дресирувальником Володимиром Шевченком 26 жовтня в цирку
Майже 45 років Володимир Шевченко займався дресируванням тигрів і левів. Фото: glavred.info

26 жовтня об 11.00 у столичному цирку відбудеться прощання з дресирувальником і генеральним директором Володимиром Шевченком.

Про це кореспонденту Gazeta.ua розповіла інспектор манежу Тамара Підгурська.

"Попрощатися з Володимиром Шевченком можна буде в п'ятницю. Після цього його поховають на байковому цвинтарі", - сказала вона.

"Сьогодні цілий день телефон розривається від дзвінків. Дзвонять артисти з Америки, Англії, Мальти, Італії та Німеччини. Ніхто не вірить у його смерть", - додала вона.

Нагадаємо, що Володимир Шевченко помер у середу, 24 жовтня. На початку тижня його поклали в лікарню з запаленням легень. Смерть була раптовою. Після розтину лікарі сказали, що в нього був цироз печінки.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Помер гендиректор національного цирку України Володимир Шевченко

"Володимир Дмитрович дуже багато курив. Він купував великі коричневі цигарки. Часто співробітники просили, щоб кидав, та він відповідав: "А на х.. це мені треба?", - розповіла Тамара Ізмайлівна.

Володимир Шевченко став генеральним директором цирку 2007 року. Майже 45 років він займався дресируванням тигрів і левів.

"Працювати з хижаками завжди небезпечно. Хоч би яким геніальним був дресирувальник, він не може винищити в звірі природні інстинкти. Навіть якщо тварину виховує з дитинства, з соски годує. Через мої руки пройшло дуже багато тварин. Деяких із роками віддавав до зоопарку, але в житті нікого не усипляв і нікуди не здавав", - казав він в одному зі своїх інтерв'ю.

Скасовувати вистави в цирку не будуть. П'ятничну програму присвятять Володимиру Шевченку.

Зараз ви читаєте новину «Прощатимуться з дресирувальником Володимиром Шевченком 26 жовтня в цирку». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі