четвер, 11 жовтня 2012 13:27

Промови Кеннеді й Обами перетворили на картини
5

Фото: Фото: lookatme.ru

Творці компанії Epic Frequency Натан Мур і Білл Сівер вирішили втілити в життя приказку "Краще один раз побачити, ніж сто разів почути".

Вони створили великі картини, на яких зображена амплітудно-частотна характеристика знаменитих промов Джона Ф. Кеннеді, Мартіна Лютера Кінга, Рональда Рейгана, Барака Обами чи Альберта Ейнштейна. За словами творців, ідея проекту виникла чотири роки тому, коли два друга записували підкасти і подумали, що цікаво було б подивитися на графічне зображення їх бесіди.

Білл Сівер також зазначив, що за допомогою картин можна дізнатися багато цікавого: "На зображенні промови "У мене є мрія" видно всі моменти, коли доктор Кінг надихає юрбу, а також помітно, якою ритмічною була його мова". Крім того, продажі картин Epic Frequency багато можуть повідомити про симпатії американців на майбутніх президентських виборах: поки картини з промовами Обами продаються трохи краще, ніж принти Мітта Ромні, але найпопулярнішими все ж залишаються полотна з "записом" історичних промов".

Кожен принт можна замовити на сайті компанії в двох розмірах і за ціною від 139 до 299 доларів.

Зараз ви читаєте новину «Промови Кеннеді й Обами перетворили на картини». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі