середа, 25 серпня 2021 21:58

"Прогресивна молодь підпалила автозак": гурт "Жадан і Собаки" презентував новий кліп

"Прогресивна молодь підпалила автозак": гурт "Жадан і Собаки" презентував новий кліп
Рок-гурт "Жадан і Собаки" презентував кліп на пісню "Автозак". Пісня присвячена боротьбі за громадянські права. Автор: Жадан і Собаки

25 серпня рокери "Жадан і Собаки" представили на своєму YouTube-каналі кліп на пісню "Автозак".

"Хочемо висловити підтримку всім, хто бореться за свої права, хто відстоює свою свободу та захищає власну гідність", - пишуть творці в опису до відео. - Наша молода демократія традиційно тримається на вуличних протестах і громадянській активності. Голос вулиці диктує волю кабінетам влади. У нас є шанс, доки ми заповнюємо своїм диханням і співом наші вулиці та площі. Всім добра і відваги".

У майже 5-хвилинному чорно-білому відео натовп на чолі із солістом Сергієм Жаданом та музикантами гурту влаштовують рок-концерт на заводі. Ролик супроводжують білоруські субтитри.

"Окремо хочемо підтримати наших братів та сестер у Білорусі", - написали музиканти. - Спеціально для вас наш побратим, великий білоруський поет Андрей Хаданович, зробив бездоганний переклад. За вашу і нашу свободу!"

Трек увійде до альбому, над яким зараз працює група.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: "Щастя дається важкою працею": Сергій Жадан святкує 47-річчя

22 серпня Сергій Жадан та етногурт "ДахаБраха" виступили на сцені концерту "Ковчег "Україна": десять століть української музики". Виконали пісню "Птах". Це своєрідний гімн заходу – пісня-легенда про Ноя на український лад.

Зараз ви читаєте новину «"Прогресивна молодь підпалила автозак": гурт "Жадан і Собаки" презентував новий кліп». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі