середа, 13 червня 2018 21:27

Продюсер розповів про спін-оффи "Гри престолів"

Продюсер розповів про спін-оффи "Гри престолів"
Події картини "Довга ніч" будуть розвиватись за 2 тис. років до "Гри престолів". Фото - YouTube

Американський фантаст, автор фентезійного циклу "Пісня криги й вогню" Джордж Мартін заявив, що один з п'яти планованих спін-оффів "Гри Престолів" заморожений. Мартін виступить виконавчим продюсером картин. Додав, що в активній роботі зараз перебувають три з них. Про це повідомляє Geek Journal.

Також Мартін запропонував назву для першого спін-оффу - "Довга ніч". Дія його сюжету розгорнеться за тисячі років до подій основного серіалу. Сценаристом стане британка Джейн Голдман. Виконавчими продюсерами, крім Мартіна, Вінс Джерардіс, який отримав премію "Еммі" за роботу над "Грою престолів" і Деніел Зелман.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: В університеті Грінченка будуть вивчати "Гру Престолів"

Фінальний 8-й сезон серіалу "Гра престолів" здивує фанатів інформацією про життя Матері Драконів Дейенеріс Таргаріен. Про це в ефірі програми Good Morning America розповіла виконавиця ролі акторка Емілія Кларк. Восьмий сезон "Гри престолів", з'явиться на екранах, імовірно, в квітні 2019 року. Точну дату виходу офіційно поки не оприлюднили. Однак зйомки фінальних епізодів вже почалися.

Зараз ви читаєте новину «Продюсер розповів про спін-оффи "Гри престолів"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі