Ексклюзиви
вівторок, 21 серпня 2012 07:17

Продюсер групи "Тату" госпіталізований з раком мозку

Продюсер групи "Тату" госпіталізований з раком мозку
Фото: ИТАР-ТАСС

Продюсер скандально відомої групи "Тату" тяжко хворий. Як повідомив його друг Леонід Дзюник, Іван Шаповалов бореться з раком мозку. Стан його лікарі оцінюють як тяжкий. Зараз Шаповалов проходить курс хіміотерапії, передають російські ЗМІ.

"Ваня зараз в Москві, в реанімації. Я був у нього недавно. Положення тяжке - пухлина у голові", - заявив Леонід Дзюник.

Продюсера не залишають в біді солістка "Тату" Юлія Волкова і автор хітів групи Лєна Кіпер. Як зазначає друг Шаповалова, продюсер непохитно переносить усі лікарняні процедури. "Ваня в порядку - він в абсолютно твердій пам'яті. Лікарі кажуть, що метастаз поки немає. Лєна Кіпер говорила, що Вані краще, після" хімії "пухлина зникає буквально на очах. Лікарі нас обнадіяли - є шанс", - сказав Дзюник.

За його словами, про те, що Шаповалов хворий на рак, стало відомо нещодавно. Лікарі, втім, стверджують, що страшний діагноз йому поставили вже давно і сам Іван знав про свою хворобу. "Він жахливо схуд, виглядав просто ніяким. Він ще й лікуватися не хотів. Лікарі сказали, треба їхати до Німеччини або в Ізраїль, - там можуть допомогти. Ваня відмовився. Він хоче їхати в Китай. А що в Китаї? Незрозуміло. Нетрадиційна медицина? Нехай краще тут лікується", - заявив друг 46-річного продюсера.

На лікування Івана Шаповалова можуть знадобитися чималі кошти. Поки що фінансову допомогу готові надати тільки "татушки" Олена Катіна та Юлія Волкова, а також Лєна Кіпер.

Саме Івану Шаповалову належала ідея створення групи "Тату", скандальну популярність якої принесли відверті тексти та відеокліпи, а також ексцентрична поведінка на сцені. У 2003 році дівочий дует виборов третє місце на конкурсі пісні "Євробачення".

Зараз ви читаєте новину «Продюсер групи "Тату" госпіталізований з раком мозку». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі