Ексклюзиви
понеділок, 07 травня 2012 17:50

Діма Білан закрутив роман з Юлією Волковою

Діма Білан закрутив роман з Юлією Волковою
Пара не охоче коментує свої стосунки Фото: РИА Новости

Популярний виконавець Діма Білан і колишня солістка групи "Тату", спекотна брюнетка Юля Волкова, були помічені під час поцілунку. Парочка навіть не намагалася приховати свою пристрасть від оточуючих.

Про те, що Діму Білана і Юлю Волкову з'єднує тепер не тільки творчість, а й кохання, стало очевидно всьому російському бомонду, який зібрався на святкуванні ювілею Філіпа Кіркорова. Нагадаємо, днями поп-королю "стукнуло" 45 років. І поки представники шоу-бізнесу веселилися і брали участь в імпровізованому аукціоні, Білан і Волкова під шумок милувалися в куточку.

Самі артисти не приховують своїх почуттів, але і напоказ їх теж не виставляють. В усякому разі, обидва вважають за краще в інтерв'ю не розповідати про свій роман. "Я дуже ціную Діму, ми вже 100 років один одного знаємо. А тепер дізналися з нового боку", - зізналася Волкова. Білан виявився більш балакучим, проте тільки "навів туману": "Нам добре разом. Ми дуже легкі люди, і, повірте, життя набагато прекрасніше, ніж здається на перший погляд. Все так непередбачувано, особливо коли розміняв уже четвертий десяток - тут чіпляєшся за кожен шанс".

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Діма Білан в тандемі з "татушкою" Юлією Волкової хочуть підкорити "Євробачення"

Між тим, якщо Юля Волкова абсолютно відкрита для нових стосунків, тому що розлучилася зі своїм чоловіком Парвізом Ясиновим, то у Білана є офіційна дівчина - модель Юліана Крилова. І, незважаючи на пристрасний роман з Волковою, Діма ще поки не оголосив про розставання з нею.

Нагадаємо, раніше Дімі Білану і Юлі Волкової працювати разом не доводилося. Все змінилося після рішення їхніх продюсерів написати для артистів пісню на відбірковий тур "Євробачення", який у травні пройде в Баку. Ще в кінці лютого продюсер Білана Яна Рудковська і продюсер Волкової Леонід Шляховер офіційно підтвердили, що записана пісня Back To Her Future. Саме цю композицію чуттєво виконали Юля і Діма. Однак перемогу у пари вирвав колектив з Удмуртії "Бурановские бабушки", які й представлять Росію на міжнародному музичному конкурсі.

Зараз ви читаєте новину «Діма Білан закрутив роман з Юлією Волковою». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

2

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути