Ексклюзиви
неділя, 18 червня 2023 11:34

"Проблема трьох тіл" - Netflix представив трейлер нового серіалу

"Проблема трьох тіл" - Netflix представив трейлер нового серіалу
Netflix показав трейлер серіалу за книгою. Фото: скріншот

Стримінговий сервіс Netflix показав перший тизер майбутнього науково-фантастичного серіалу "Проблема трьох тіл". Його реліз запланований на січень 2024 року.

"Проблема трьох тіл" – екранізація однойменної книги китайського письменника Лю Цисіня (2006), який розповідає про контакт з інопланетянами з планети Трисоляріс, які хочуть захопити Землю. Книга є складовою трилогії разом з романами "Темний ліс" та "Вічне життя Смерті", в яких описується історія взаємодії Землі та Трисоляріса.

"Доленосне рішення, прийняте у 1960-х роках у Китаї, повертається відлунням до групи вчених у сьогоденні та змушує їх зіткнутися віч-на-віч із найбільшою загрозою людству", - йдеться у фабулі до серіалу.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: На Netflix і не тільки: 18 довгоочікуваних серіалів виходять у березні

Шоураннери проєкту – творці "Гри престолів" Девід Беніофф та Д. Б. Вайс разом з Александром Ву. Серед акторського складу – Бенедикт Вонг, Ейса Гонсалес, Джон Бредлі та Ліам Каннінгем.

Зовсім нещодавно на Netflix вийшла відразу з українським дубляжем друга частина фільму "Евакуація" - сиквел пригодницького бойовика Сема Гарґрейва продовжує історію найманця Тайлера Рейка (Кріс Гемсворт), який "‎оживає" для виконання чергової смертельної місії.

Зараз ви читаєте новину «"Проблема трьох тіл" - Netflix представив трейлер нового серіалу». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі