Ексклюзиви
пʼятниця, 16 червня 2023 13:48

На Netflix вийшов пригодницький бойовик "Евакуація 2" з українським дубляжем

На Netflix вийшов пригодницький бойовик "Евакуація 2" з українським дубляжем
На Netflix вийшов бойовик "Евакуація 2". Фото: скріншот

На стрімінговому сервісі Netflix вийшов пригодницький бойовик "Евакуація 2".

Фільм опублікували з українським дубляжем. Про це пише ITC.

Сиквел пригодницького бойовика Сема Гарґрейва продовжує історію найманця Тайлера Рейка, який "‎оживає" для виконання чергової смертельної місії. На цей раз він має врятувати сім'ю безжального грузинського гангстера, а локація подій переноситься в засніжений регіон у Східній Європі.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Відома дата виходу другого сезону науково-фантастичного серіалу "Фундація"

Глядачі зможуть побачити повноцінну 21-хвилинну екшн-сцену, уривки якої нам демонстрували у трейлерах. Зокрема й момент, де виконавець головної ролі Кріс Гемсворт розкидує ворогів рукою, охопленою вогнем.

Режисер Гарґрейв раніше розповів, що для сцени не використовували комп'ютерну графіку, а актора щоразу підпалювали у реальності.

Перший фільм "‎Евакуація" вийшов на Netflix у квітні 2020 року й отримав змішані оцінки критиків – Гемсворта хвалили за акторську гру та трюки, а сюжет називали "слабким" та відзначали завелику кількість сцен насилля. Попри це, фільм отримав рекордні перегляди. Стрічка увійшла у четвірку найпопулярніших стрімінгових фільмів 2020 року.

Зараз ви читаєте новину «На Netflix вийшов пригодницький бойовик "Евакуація 2" з українським дубляжем». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі