Ексклюзиви
середа, 29 грудня 2010 16:34

Про поросятко Фунтіка знімуть 52 серії продовження

Про поросятко Фунтіка знімуть 52 серії продовження

Мультсеріал про поросятка Фунтіка отримав продовження. Незабаром глядачі побачать 52 серії мультика.

Вже відзнято три серії про нові пригоди головного героя - "Фунтік майже попався", "Фунтік і Пірат" і "Пірат і Жако Добра справа". Решта поки що готуються до виробництва.

Героїв озвучували ті ж самі актори, які брали участь у створенні радянських мультфільмів про пригоди поросятка Фунтіка. Дядечко Мокус, наприклад, як і раніше говорить голосом Армена Джигарханяна, мавпочка Бамбіно - Ірини Муравйової, Беладонна - 85-річної Ольги Аросєвою, пише Комсомольська правда.

Щоправда, головного героя, поросятка Фунтіка замість Зої Пильновой озвучила Олена Сімонова, а начальник поліції Фокстрот замість Анатолія Баранцева заговорить голосом Ігоря Сілівєрстова. Нові образи старих героїв зазнали деяких змін - персонажі стали ляльковими, а не мальованими, як були колись.

Нагадаємо, дитячий чотирисерійний мультфільм "Пригоди поросятка Фунтіка" був знятий на студії "Екран" у 1986-1988 роках. На основі мультфільму випущені відеоігри, а деякі фрази, на кшталт "Лучший кофе на дороге! Отхлебнешь - протянешь ноги!", стали крилатими.

Зараз ви читаєте новину «Про поросятко Фунтіка знімуть 52 серії продовження». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі