Ексклюзиви
четвер, 09 серпня 2012 16:02

Прибулець Альф повернеться на екрани

Прибулець Альф повернеться на екрани
Лялькою, що зображає Альфа, під час зйомок керував сам творець серіалу Пол Фаско. Фото: sfw.org.ua

Нова картина студії Sony Pictures про кумедного волосатого прибульця Альфа знайшла продюсера. За виготовлення картини візьметься Джордан Кернер, який раніше виступав в тій же посаді в мультсеріалі "Смурфіки". Також він працював з повнометражними "Смурфіками", "Інспетором Гаджетом" і "Павутинням Шарлотти".

Передбачається, що новий "Альф" буде візуально нагадувати фільм "Смурфіки". Тобто, частково це будуть живі зйомки, а частково - CGI. Однак фанатам все ще рано радіти - ані сценариста, ані режисера за проектом не закріплено, тому навіть складно припустити, коли "Альф" здійснить своє грандіозне повернення.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: YouTube визначив Топ-10 короткометражок

Озвучити Альфа в новому фільмі готовий Пол Фаско, який раніше подарував прибульцеві свій голос в однойменному телесеріалі. В одному зі своїх останніх інтерв'ю Фаско оголосив, що з нетерпінням чекає виходу картини і буде в ній брати участь. Також Фаско є одним з основних власників прав на "Альфа".

Серіал "Альф" вперше вийшов на екрани в 1986 році в США. Всього він налічує 102 серії, які розповідають про життя прибульця Альфа (ALF - Alien Life Form) у звичайній американській сім'ї Таннерів. Як можуть пам'ятати багато глядачів, Альф в кожній серії блищав своїм сарказмом і апетитом до кішок. Щоправда, у підсумку, він так і не закусив таннеровскім Щасливчиком.

Зараз ви читаєте новину «Прибулець Альф повернеться на екрани». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

7

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі