Ексклюзиви
вівторок, 10 березня 2020 16:25

Презентували трейлер пригодницької комедії про Тараса Шевченка

Презентували трейлер пригодницької комедії про Тараса Шевченка
"Безславні кріпаки" - пригодницька комедія про Тараса Шевченка. Фото: постер до фільму

У мережі показали офіційний тизер фільму "Безславні кріпаки".

Фільм зняли у жанрі пригодницької комедії. Режисер - Роман Перфільєв. Головні ролі виконують Роман Луцький, Сергій Стрельников, Яків Ткаченко, Ген Сето, Катерина Слюсар, Андрій Борис, Андрій Малинович.

"Що буде, якщо Тарас Шевченко відкладе перо і візьме до рук самурайського меча?

Правила самурая прості: битися на двох мечах, тренуватися по півдоби і не нариватися на неприємності заради почуттів. Але як виконати бодай одне, коли твоє ім'я Тарас Шевченко, твою дівчину мордує поганець, а твій наставник лупцює тебе, аби натренувати залізну волю? Доведеться стати самураєм за 2 дні: стріляти "по-македонському", швидко бігати і нарешті перестати витріщатися на гейш" - зазначили в описі творці фільму.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Двісті виконавців, триярусна сцена: у Харкові ставлять маштабну оперу про Василя Вишиваного

Фільм вийде в прокат 8 жовтня 2020-го.

12 березня на кіноекрани вийде фільм, створений за мотивами твору Тараса Шевченка. Стрічку "Толока" зняв режисер Михайло Іллєнко. Допрем'єрний показ у Львові та зустріч із знімальною групою відбулися 25 лютого в кінотеатрі "Планета Кіно". Приїхав режисер, продюсер і автор ідеї Михайло Іллєнко з виконавицею головної ролі Катерини – Іванною Іллєнко.

Зараз ви читаєте новину «Презентували трейлер пригодницької комедії про Тараса Шевченка». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі