субота, 05 червня 2021 19:07

Прем'єри тижня: Одержимі демоном та російські наркоторговці

З минулого тижня у вітчизняному прокаті йдуть голлівудські хіти "Круелла" та "Тихе місце 2". З українських стрічок - "Погані дороги". Цього тижня доєднуються три американські та один французький фільм.

"Закляття 3: За велінням диявола" - реж. Майкл Чавес, США

"Це восьмий фільм у серії жахів "Закляття", який розповідає про життя реальних дослідників паранормальних явищ Еда та Лотарингії Уоррен. Подружжя грають Патрік Вілсон та Віра Фарміга. До цього пара зустрічалася з такими моторошними персонажами, як привид черниці та зловісна лялька, в яку вселився демон. Навіть отримала власну серію жахів. Також побували в незліченних будинках з привидами.

Зйомки нової частини очолив режисер "Прокляття Ла Льорони" Майкл Чавес. Стверджує, що його внесок стане найстрашнішим в цикл жахів "Закляття". Цей сюжет готував з 2018 року. У новому фільмі зобразить першу в історії США справу, коли підозрюваний в убивстві називає причиною скоєння злочину свою одержимість демонами. Це один з найбільш сенсаційних випадків з практики подружжя Уоррен. Почнуть з боротьби за душу хлопчика, а потім вийдуть за рамки всього, що коли-небудь бачили раніше. На цьому франшиза не закінчиться, на жаль чи на щастя. Найбільш моторошним в трейлері є проблиск екзорцизму", - йдеться на Screenrant.

Автор: Tyla
  В американському фільмі “Закляття 3: За велінням диявола” Віра Фарміга грає дослідницю паранормальних явищ та провидицю Лотарингію Уоррен.
В американському фільмі “Закляття 3: За велінням диявола” Віра Фарміга грає дослідницю паранормальних явищ та провидицю Лотарингію Уоррен.

"Янгол помсти" - реж. Джордж Галло, США

Вікторія - колишній російський наркокур'єр. Хоче покінчити з минулим. Влаштовується доглядальницею поліцейського у відставці Деймона. Він натомість бере в заручники доньку жінки. Цим змушує Вікторію виконувати свої завдання, зокрема ліквідувати низку кримінальних авторитетів, за сюжетом.

"Сюжет звучить досить банально, проте наявність Моргана Фрімена і режисера Джорджа Галло вселяє певний оптимізм. Його остання картина "Афера по-голлівудськи" 2020-го, в якій також одну з ролей зіграв Фрімен, вийшла доволі непоганою. Також Галло був сценаристом перших "Поганих хлопців", - пише Марина Григоренко для "УНІАН".

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Десять найкращих фільмів про моду

"Злодюжки всього світу" - реж. Стівен Кіжак, США

Четверо друзів з американського Денвера у розпачі через раптовий розпад британського гурту The Smiths влітку 1987 року. Через це підліток захоплює місцеву радіостанцію і змушує діджея всю ніч ставити пісні The Smiths, за сюжетом. Інцидент дійсно відбувся 1988-го, коли вісімнадцятирічний хлопець майже здійснив план із захоплення радіостанції в Денвері.

Режисер Стівен Кіжак не вперше створює стрічку про відомих музикантів. Раніше зняв документалки про Скота Вокера, The Rolling Stones, Backstreet Boys.

"Коп на драйві" - реж. Тарек Будалі, Франція

Райан – найнедолугіший коп у своєму підрозділі. Від лікаря отримує хибний діагноз, що жити лишилося місяць. За цей час хоче довести колегам та напарниці Стефані, в яку закоханий, що гідний поваги, за сюжетом.

Стрічка наповнена французьким гумором, бо виконавець головної ролі, він же режисер, - член відомої у Франції комічної трупи La Bande à Fifi, кіноглядачі могли бачити його в фільмах "Superнянь" і "Одружуйся зі мною, чувак".

У Києві триває 50-й ювілейний Київський міжнародний кінофестиваль "Молодість" у змішаному форматі - офлайн та онлайн. Локації заходу в Києві - кінотеатри "Жовтень", "Планета кіно", "Оскар", Kino42, Довженко-центр, Kooperativ Hub, Арка дружби народів.

Зараз ви читаєте новину «Прем'єри тижня: Одержимі демоном та російські наркоторговці». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі