понеділок, 07 травня 2018 11:37

Прем'єра "Месників" побила рекорд "Зоряних воєн"

Прем'єра  "Месників" побила  рекорд "Зоряних воєн"
Третя частина фільму "Месники: Війна нескінченності" побила рекорд за касовим збором. Фото: multiplex.ua

Третя частина фільму "Месники: Війна нескінченності", яка розповідає історію про супергероїв, побила рекорд за касовим збором.

За 11 днів фільм зібрав понад мільярд доларів. Ця сума є рекордною, адже 2015 року стрічці "Зоряні війни: Пробудження сили" знадобилось 12 днів, щоб перетнути цю позначку. Про це повідомляє Deadline.

Окрім цього, новинка від студії Marvel побила національний рекорд у США. Там за перший вікенд від прем'єри вона зібрала 250 млн дол.

В Україні прем'єра фільму "Месники: Війна нескінченності" відбулась 26 квітня. Згідно з офіційним трейлером, супергерої постануть проти головного ворога – Таноса. Лиходій намагатиметься заволодіти каменями безкінечності, щоб змінювати реальність, як йому заманеться.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Кінокритик порадив, які фільми варто не пропустити у квітні

Із початку 2018 року кіностудія отримала чималий успіх. Це другий фільм від Marvel, який здобув понад мільярд доларів в прокаті. Першою була прем'єра кінострічки "Чорна пантера", яка за 4 тижні зібрала чималу суму.

Зараз ви читаєте новину «Прем'єра "Месників" побила рекорд "Зоряних воєн"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі