Ексклюзиви
четвер, 11 січня 2018 07:19

Права на перший український фільм-фентезі "Сторожова застава" купили 19 країн

Права на перший український фільм-фентезі "Сторожова застава" купили 19 країн
"Сторожова Застава" — український повнометражний фільм-фентезі, знятий на мотивами однойменної книги Володимира Рутківського, що вийшов у широкий прокат 12 жовтня 2017 року. Фото: kinopoisk

Права на український повнометражний фільм-фентезі "Сторожова застава" продали у 19 країн.

З грудня 2017 року фільм з англійськими субтитрами доступний для перегляду мешканцям 27 країн світу в бібліотеках найбільших світових VOD-платформ — iTunes та Amazon Prime, повідомляє Kinorob — кінопомпанія, що виробляла стрічку.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Довелось додавати стільці й показувати "Кіборги" тричі

Права на український фільм-фентезі продані в Китай, Південну Корею, Індію, Японію, Пакистан, Шрі-Ланку, Бангладеш, Непал, Бутан, Мальдиви, Казахстан, Молдову, Росію, Білорусь, Киргизстан, Францію та франкомовні території світу, Італію, Іспанію та Канаду.

У компанії також заявили, що почали повертати Державному агентству України з питань кіно гроші, виділені на виробництво фільму. Першу частину коштів у розмірі 1 млн 20 тис. грн. вже перевели на рахунок фонду Держкіно.

"Сторожова застава" – український повнометражний фільм-фентезі, знятий за мотивами однойменної книги Володимира Рутківського. Вийшов у широкий прокат 12 жовтня 2017 року.

Зараз ви читаєте новину «Права на перший український фільм-фентезі "Сторожова застава" купили 19 країн». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі