Ексклюзиви
пʼятниця, 11 травня 2018 13:34

Потап з підопічними записали саундтрек до комедії

Потап з підопічними записали саундтрек до комедії
Потап і Позитив з "Время и стекло" написали пісню "Промінь". Стане саундтреком для української комедії. Фото - tsn.ua

Український гурт "Время и Стекло", MOZGI і Michelle Andrade випустили спільну пісню "Промінь". Вона стане саундтреком до української комедії "Скажене весілля".

Ініціатором створення трека українською мовою став продюсер всіх трьох проектів - репер Потап. Слова й музику написали разом із солістом "Время и Стекло" Позитивом до музичної премії "Золота Жар-Птиця".
Для кожного артиста вигадали сольні партії, Потап і Позитив читатимуть реп.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Як переспати з 20-річним, якщо тобі сорок: огляд фільму "Душа компанії"

"Це модний і легкий трек від нашої великої дружної команди. Сподіваємося, що таке сміливе поєднання музичних стилів, мелодійності та незабутнього топ-лайну представить українську музику в сучасному забарвленні", - сказав Потап.

В інтерент виклали lyric-відео, в якому показують процес створення "Променя". Потап з'являється у кадрі з гітарою, Позитив - за роялем.

Комедія "Скажене весілля" Влада Дикого розповідає про Василя Середюка, який відправив доньку на навчання у Францію. Коли донька повертається з женихом африканцем - батько у будь-який спосіб планує зірвати весілля. В прокат комедія вийде цієї осені.

Зараз ви читаєте новину «Потап з підопічними записали саундтрек до комедії». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі