четвер, 05 квітня 2018 14:51

Потап написав книгу для дітей

Автор: glavred.info
  Потап  написав дитячу книгу
Потап написав дитячу книгу

Музичний продюсер та репер Потап вирішив спробувати себе в ролі письменника і написав книжку для дітей.

Цікаво, що першим творінням зірки стала книжка для дітей. Більше того, продюсер написав її українською мовою. Про це Потап розповів на своїй сторінці в Instagram.

"Моя перша книжка і одразу ж українською і для дітей! Знайомтесь, – "Пан Їжак", – підписав пост у соцмережі Потап.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Моя зайка: Потап розповів, як йому працюється із Зіанджею

Репер випустить книгу спільно з видавництвом "Ранок" і WWF. Вийде також і версія російською мовою. Презентація книги відбудеться влітку на Книжковому Арсеналі. У книзі також написано, звідки взялася ідея героя.

"Колись давно разом з моїм другом Олександром Стегановим ми придумали віртуального героя. Шукали його серед різних фольклорних персонажів: уявляли собі вовка, білку або кабанчика. І раптом згадали про... їжака. Їжаки живуть у нашій місцевості, вони милі і всіх люблять, а своїм носиком видають кумедні звуки "фунь-фунь-фунь". Так з'явився наш герой їжак Фунь-Фунь", - йдеться в книзі.

Автор: glavred.info
  Потап  написав дитячу книгу
Потап написав дитячу книгу
Електронну книгу про класичну музику для дітей дошкільного віку видав український продакшн Glowberry. Твір має назву "Маленька історія про здоровезне піаніно". У ній розповідається про хлопчика Зорика. Він став органістом завдяки любові до всього великого. Історію проілюстрували анімованими колажами та музичними творами відомих композиторів.
Зараз ви читаєте новину «Потап написав книгу для дітей». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі