понеділок, 02 квітня 2018 13:36

Моя зайка: Потап розповів, як йому працюється із Зіанджею
6

Зіанджа
Фото: Прес-служба
Зіанджа
Потап
Джамала
Сергій Бабкін

Вчора глядачі телеканалу "1+1" побачили перший випуск "нокаутів" проекту "Голос країни-8", в рамках якого тренери Сергій Бабкін і Потап визначилися із учасниками, які у прямому ефірі будуть боротися за перемогу. В свою чергу, підопічні молодої матусі Джамали і Тіни Кароль вийдуть на сцену наступного випуску.

Легендарною піснею Deep Purple "Smoke on the water" дівчина з народним голосом Олена Луценко з команди Сергія Бабкіна відкрила ефір "нокаутів". Цікаво, що артистку підтримує не тільки "золотий голос" України Ніна Матвієнко, але й її конкуренти: підопічні Сергія називають вокалістку "серденьком команди Бабкіна".

"Ти змінюєшся кожного дня, і мене як твого тренера це дуже тішить. На "Голос країни" ти прийшла ніжною та чуттєвою, на "вокальних боях" ти ризикнула виконати незвичну для себе сучасну пісню, а сьогодні ти пішла далі та підкорила нас легендарною роковою композицію", - сказав Сергій Бабкін. За результатом програми дівчина стала однією з фіналістів Сергія.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Зіанджа розповіла, кому присвятить пісню на "вокальних боях" "Голосу країни"

Підопічний Потапа Микита Трондін виборов місце у прямому ефірі "Голосу країни" за допомогою хіта Sam Smith "Him". Артист настільки проникнувся композицією, що з перших нот пісні йому було важко стримувати сльози. Тим часом, Тіна Кароль, яка була наставником хлопця у "Голосі.Діти-2", та Потап не переставали дивуватися успіхам учасників "Голосу.Діти", а також тому, як швидко вони ростуть.

"Я одразу відчула ваше хвилювання, але ви не могли собі як чоловіку дозволити слабкість на сцені, проте треба було плакати. Це було дуже щиро, дякую", - сказала Джамала, а Потап подарував Микиті квиток у прямий ефір.

В свою чергу, дівчина-трансгендер Зіанджа на головній вокальній сцені країни виконала пісню-сповідь "Я исцелена", яку десять років тому написала для переможниці "Танців з зірками" та тренеру "Голосу.Діти-3" Наталії Могилевської. Своєю щирістю дівчина підкорила зіркових суддів проекту та потрапила до прямого ефіру:

"Моя зайка, сонечко, Зізі, ти неймовірна. Мені було дуже цікаво спостерігати за тобою на сцені. Це була справжня сповідь. Зізнаюсь, що інколи мені с тобою дуже непросто, як зі всіма жінками, але сьогодні на сцені ти зробила все правильно: була сміливою, щирою, артистичною– все одночасно", - сказав Потап.

Днями розпочався продаж квитків на прямі ефіру восьмого сезону "Голосу країни". У знімальному павільйоні у шанувальників проекту буде можливість підтримати своїх фаворитів, на власні очі побачити зіркових наставників, насолодитися грандіозним постановками, неймовірним вокалом шістнадцяти фіналістів і сучасною декорацією, а також побачити з-за лаштунків, як створюється найбільш масштабний вокальний проект України.

За правилами "нокаутів" на сцені "Голосу країни-8" будуть стояти 4 крісла, призначені для чотирьох вокалістів з кожної команди, які пройдуть до прямого ефіру. Учасники не знають заздалегідь, у якій послідовності виходитимуть на сцену. Одразу після виступу тренер відправляє першого вокаліста на крісло № 1. Якщо учасник, який виступає після нього, заспівав краще, то він посідає перше крісло, а попередній артист буде змушений пересісти на друге. Цікаво, що тренер може як відправити додому учасника, так і надати йому місце. До прямих ефірів пройдуть по чотири вокаліста з кожної команди.

Зараз ви читаєте новину «Моя зайка: Потап розповів, як йому працюється із Зіанджею». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути