Ексклюзиви
понеділок, 01 квітня 2013 11:09

Останній фільм за участю Золотухіна хочуть випустити в прокат восени

Останній фільм за участю Золотухіна хочуть випустити в прокат восени
Кадр з фільму. Фото: kinopoisk.ru

Фільм "Вій 3D", в якому зіграв свою останню роль актор Валерій Золотухін (який помер у суботу в Москві на 72-му році життя) сподіваються випустити в кінопрокат цієї осені, повідомив керівник кінокомпанії Russian Film Group Олексій Петрухін.

"Фільм закінчили. Картина - бомба. Роль Явтуха - найяскравіша з козаків, Золотухін зробив її незрівнянно... Восени, сподіваємося (вийде в прокат)... Рішення буде в червні", - сказав Петрухін.

Він також зазначив, що був щасливий познайомитися і працювати з Золотухіним. "Він і на проект-то потрапив, по знакам... Я передав йому сценарій, він сказав, що подивиться, що картина неоднозначна, і треба подумати... Але в цей день він зайшов в книжковий магазин і побачив свою книгу поруч із книгою Гоголя "Вій"... І тут же подзвонив і сказав: "Працюємо!" - поділився спогадами Петрухін.

Золотухін помер в суботу вранці в столичному інституті рентгенорадіології. У вівторок в Театрі на Таганці, де він довгий час працював і чиїм директором був до початку березня, відбудеться громадянська панахида, яка триватиме дев'ять годин. Поховають Валерія Золотухіна на батьківщині - в Алтайському краї.

Зараз ви читаєте новину «Останній фільм за участю Золотухіна хочуть випустити в прокат восени». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

2

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі