Ексклюзиви
пʼятниця, 05 червня 2020 11:00

Послаблення карантину - де відпочити в Києві
13

На ВДНГ відкрили зони відпочинку просто неба
Фото: vdng.ua
На ВДНГ відкрили зони відпочинку просто неба
На ВДНГ відкрили зони відпочинку просто неба
На ВДНГ відкрили зони відпочинку просто неба
На ВДНГ відкрили зони відпочинку просто неба

Сезонний парк розваг "Літо на ВДНГ" відкрився за розкладом.

Дозвільні паркові зони працюють з дотриманням соціальної дистанції й відповідно до рекомендацій ВООЗ і МОЗ, повідомила прес-служба ВДНГ.

Перелік доступних розваг ви зможете переглянути нижче.

Фентезі-парк "Живі дракони і чарівні дерева"

Де знаходиться: ліворуч від центрального павільйону.

Графік роботи: щодня 10:00-20:00.

Квитки: від 120 грн, у наявності є дитячі та сімейні абонементи

Дітям до 2-х років — безкоштовно.

Масштабна виставка анімованих драконів зайняла собою цілий парк в одному зі скверів ВДНГ. Усього представлено 23 створіння з казок, міфів, фантастичних книг, фільмів та відеоігор. Їх розміри – від 2 до 4 метрів. Усі експонати інтерактивні: вони гарчать і рухаються.

Велопрокат і прокат самокатів

Центральний вхід ВДНГ

Графік роботи: будні 10:00-20:00, вихідні: 10:00-21:00

Вартість: дитячі велосипеди від 40 грн/год, дорослі велосипеди від 75 грн/год. Самокати — 75 грн/год

Велосипед чи самокат – один із безпечних "карантинних" видів літнього дозвілля. На велосипедах легко дотримуватися дистанції. І для того, аби дозвілля пройшло максимально весело, на території Експоцентру створили зручну велонавігацію, велосипедні доріжки й веломаршрути.

У прокаті: чоловічі, жіночі, підліткові та дитячі велосипеди, комфортні міські велосипеди й круїзери, гірські байки, триколісні велосипеди для дорослих та тандеми для двох. Є звичайні самокати для початківців і електросамокати для тих, хто любить швидку і легку їзду.

Прокат електротранспорту

Центральний вхід

Графік роботи: щодня 10:00-20:00

Вартість: електроскутери й мінібайки від 150 грн, електровелосипеди від 50 грн, гіроскутери від 100 грн, гіроборди від 80 грн, електросамокати від 100 грн, мінібайки від 100 грн, моноколеса від 100 грн. (Для оренди необхідно залишити заставну суму)

Якщо ви не хочете або не вмієте кататися на велосипеді, можна звернути увагу на електротранспорт. Також це гарна пропозиція для тих, хто розмірковує про придбання такого для постійного користування, але для початку хотів би спробувати на ньому встояти.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Триває конкурс "#Вірш_у_кадрі" від "Форуму видавців"

Контактний зоопарк Animal Park

Ліворуч від центральної алеї ВДНГ

Графік роботи: щодня 10:00-18:00

Вартість: від 85 грн, безкоштовний вхід для дітей до 3-х років та пільгових категорій

Аби послабити стрес від карантину, можна поспілкуватися з тварина в контактному зоопарку. Також їх можна пригостити кормом, який продається тут же на вході. Усі звірі проживають в просторих вольєрах, а співробітники Animal Park уважно стежать за тим, щоб їхні вихованці були щасливими.

Мотузковий парк SkyPark

Між павільйонами №1 - №2

Графік роботи: щодня 10:00-18:00

Вартість: від 100 грн, безкоштовний вхід дітям до 3-х років та пільговим категоріям громадян

На території парку – 9 мотузкових трас різної складності. Для того, щоб пройти трасу, потрібно не тільки піднятися по дереву, але і розібратися з тим як працює спіраль ДНК, подолати загадковий тибетський місток, впоратися з хитким рукоходом і утримати рівновагу на велосипеді і скейті, що рухаються по тросу. Траси розраховані як на дорослих відвідувачів, так і на зовсім маленьких.

Простір сімейного відпочинку KACHELI

Ліворуч від центральної алеї

Графік роботи: щодня 9:00-21:00

Вартість: від 45 грн в будні, від 50 грн у вихідні, є місячні абонементи та безкоштовний вхід для пільгових категорій громадян

У цьому екологічно чистому просторі зібрали унікальні гойдалки найрізноманітніших форм, розмірів та конструкцій. Територія гойдалкового парку огороджена, тому батьки можуть не турбуватися, що діти втечуть на алею або загубляться. А ще в просторі можна проводити дитячі свята.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Українці зняли моторошний фільм жахів про самоізоляцію

Зони дитячих розваг KidCity і KidCity Крейзі

Малі зони розваг біля павільйонів №5 і №10

KidCity Крейзі біля павільйону №11

Графік роботи: будні 10:00-18:00, вихідні 10:00-20:00

Вартість: від 60 грн

Окрім території з гойдалками, у парку є ще дві комплексні дитячі зони ВДНГ. Тут розміщені батути, дитячий лабіринт, умови для гри в риболовлю, потяг чи карусель, спортмайданчик і джамп. А в зоні KidCity Крейзі зовсім скоро почне працювати унікальний китайський лабіринт у вигляді кокона, який буде однаково цікавий і дітям і дорослим. Гігантське в'язане полотно, виконане без металевих деталей, вручну створила художниця Тошико Хоріучі Макадам. В Україні його привезуть вперше.

Eco Track

Липова алея, поруч з пожежною частиною або павільйоном №27

Графік роботи: будні 12:00-20:00, понеділок - вихідний

Вартість: від 100 грн

Це єдина в Україні траса зі штучним газонним покриттям для радіокерованих off-road автомоделей різного масштабу. Трек має складну конфігурацію довжиною 200 метрів, багато трамплінів, характерних перешкод і складних ділянок. Розрахований на використання тільки електричних моделей. Завдяки тому, що тут є і початковий, і професійний треки, локація однаково цікава і дітям, і професійним спортсменам.

Лемурашник

Біля павільйону №11

Графік роботи: щодня 11:00 - 20:00

Вартість квитків: будні — від 60 грн, вихідні та святкові дні — від 140 грн

Активні діти зацікавляться цим смарт-майданчиком, на якому представлена ​​мережа з'єднаних між собою будиночків на деревах. Кожен має свій ігровий сюжет, а всі переходи між деревами захищені сіткою підстрахування. Також на майданчику розміщена захищена від сонця і дощу смарт-зона, в якій є цікаві конструктори для дітей та їхніх батьків. Періодично в Лемурашнику проводять майстер-класи та STEM-практики для дошкільнят.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Нефінансування, обшуки, кіноголодомор - що відбувається з Довженко-центром

Ganz Paintball

Павільйон №21

Графік роботи: 10:00 - 20:00 (за попереднім записом)

Вартість: від 200 грн

Пейнтбол і лазертаг – розвага не лише для дорослих, а і для дітей. Вона сприяє формуванню командного духу, допомагає виявити й поліпшити лідерські якості.

Квести від Квестманія

Павільйон №6

Графік роботи: будні 10:00 - 19.00, вихідні 10:00 - 20:00

Вартість: від 300 грн

Пішохідні квести для всієї родини, командні квести для дітей від 6 до 12 років та оригінальні ігрові квести ВДНГ пропонує на регулярній основі.

Kitchen Garden

Яблуневий сад біля павільйону №10

Графік роботи: щодня 12:00 - 22:00

Вартість: безкоштовно

Тут розташована студія декоративних рослин і центр садівництва з маленьким затишним кафе в яблучному саду. У магазині завжди доступний вибір пряно-ароматичних трав, розсади квіткових та овочевих культур, кімнатні рослини, сукуленти, кактуси та декоративні композиції з квітів.

Пікнік Сад

Яблуневий сад біля павільйону №10

Графік роботи: щодня 12:00 - 22:00

Вартість: безкоштовно

Власний insta-простір ВДНГ, де для гостей вже приготували все для пікніка: від пледів і відокремлених столиків під яблунями до продуктових кошиків. У Пікнік Сад не можна палити, вживати міцні алкогольні напої та пропагувати інші шкідливі звички.

Сад гамаків

На початку Липової алеї в яблуневому саду

Графік роботи: з 7 червня, щодня з 14:00 до останнього гостя

Вартість: безкоштовно

Тут можна чудово провести час тим, хто любить залишатися наодинці з природою, собою чи цікавою книгою. Ближче до вечора в саду проводять концерти та кінопокази просто неба.

Поляна ВДНГ

Липова алея за Садом гамаку

Час роботи: з 7 червня, понеділок — четвер з 12:00 до 00:00, п'ятниця-неділя— з 12:00 до 02:00

Цього літа всі головні розваги відбудуться просто неба. На галявині ВДНГ з 7 червня планують проводити кінопокази, приймати діджеїв з усієї України, а також пропонувати й інші активності для приємного проведення часу на поляні. Усі заходи проводитимуться з дотриманням соціальної дистанції й відповідно до норм ВООЗ і МОЗ.

Зони BBQ: Sport Family Park, Сад, Колиба, Острівець

По всій території ВДНГ

Графік роботи: 10:00-23:00 (за попереднім бронюванням)

Вартість: від 700 грн

Найпопулярніші локації для активного літнього відпочинку на природі. Усе що може знадобиться для організації — від мангалів й шампурів до зручної альтанки, в зонах вже є. Також в окремих зонах доступні: футбольне та волейбольне поля, поле для гри в бадмінтон, фрісбі; повітряні змії, дитячі зони з аніматорами.

Фуд-зони: BBQ під липами, кіоски з парковою їжею, Кафана, лаунж-бар Fiorelli

По всій території ВДНГ

Графік роботи: щодня з 9:00

Тут є літні майданчики; точки з овочами-гриль й шашликом та свіжою випічкою на Липовій алеї; кіоски з популярною парковою їжею (хот-догами, картоплею фрі, вафлями з найрізноманітнішими начинками, напоями та морозивом) по всій території парку.

На ВДНГ почав працювати унікальний фентезі-парк "Живих драконів і чарівних дерев". Він почав приймати відвідувачів в п'ятницю 15 травня.

Це одна з небагатьох експозицій, що відкрилася в Києві в першому етапі виходу з карантину, повідомили в прес-службі ВДНГ.

Зараз ви читаєте новину «Послаблення карантину - де відпочити в Києві». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі