Ексклюзиви
середа, 14 липня 2021 15:50

Популярний серіал продовжили на другий сезон

14 липня на сервісі трансляцій Disney+ відбулася прем`єра фінального епізоду першого сезону серіалу про персонажа коміксів Marvel "Локі". У фінальних титрах серії офіційно анонсували продовження шоу. Дата виходу та інші деталі про новий сезон поки не повідомляють.

"Попрощавшись із персонажем двічі, можливо навіть два з половиною рази, я навчився не робити жодних припущень" - сказав виконавець головної ролі Том Гіддлстон в інтерв`ю Deadline.

Автор: Фото: Disney+
  На заключних титрах фінальної серії офіційно анонсували продовження серіалу “Локі” на 2 сезон
На заключних титрах фінальної серії офіційно анонсували продовження серіалу “Локі” на 2 сезон

Студія Marvel, яка опікується зніманням, ще офіційно не прокоментувала продовження шоу.

Локі — скандинавський бог хитрощів і обману, опиняється в загадковій установі Управління Часовими Змінами. Має допомогти впіймати небезпечного порушника, який загрожує визначеному порядку розвитку історії, за сюжетом. Серіал є відгалуженням фільму 2019 року "Месники: Завершення".

Шестисерійний перший сезон "Локі" дістав схвальні відгуки. Агрегатор рецензій Rotten Tomatoes називає шоу "незвичайним і чарівним". Пишучи про фінал сезону, сайт IGN зазначає, що "фантастичний сценарій і видатна постановка створюють епізод, який має змінити мультивсесвіт (місце дії всіх фільмів і серіалів, що ґрунтуються на коміксах Marvel. – Gazeta.ua) назавжди".

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: "Локі", як котяча м'ята для фанів Marvel - реакція соцмереж на прем'єру серіалу

"Локі" - третій серіал стрімінг-сервісу Disney+ зі всесвіту Marvel. Попередні - "ВандаВіжен", здобув 23 номінації на цьогорічну телевізійну премію "Еммі", і "Сокіл і Зимовий солдат".

До кінця року на платформі вийдуть супергеройські серіали "Що якби...?" і "Соколине око".

Зараз ви читаєте новину «Популярний серіал продовжили на другий сезон». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі