субота, 19 грудня 2020 12:39

Помер ще один актор із "Зоряних війн"

Помер ще один актор із "Зоряних війн"
Англійський актор Джеремі Булок (ліворуч) стоїть поруч із костюмом Боба Фетта, розповідав, що коли втілював мисливця за головами в "Зоряних війнах", то надихався образом Клінта Іствуда із спагетті-вестерна "Чоловік без імені" Серджио Леоне www.jedinews.com

На 76 році життя помер британський актор Джеремі Буллок. В оригінальній трилогії "Зоряні війни" зіграв мисливця за головами Боба Фетта.

Артист пішов з життя через ускладнення хвороби Паркінсона. Поруч з Джеремі Буллоком в одній з клінік Лондона останні години перебували дружина і двоє синів.

17-річний Джеремі Буллок знявся в мюзиклі "Літні канікули" із зіркою рок-н-ролу Кліфом Річардом.

До участі в картині "Імперія завдає удар у відповідь" 1980-го найвідомішими роботами в кіно актора були десята і тринадцята картина про Джеймса Бонда "Шпигун, який мене кохав", "Восьминіжка".

За свою кар'єру зіграв в більше ніж 100 фільмах. Зокрема в британських серіалах "Доктор Хто", "Робін із Шервуда".

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Гендальф отримав щеплення від Covid-19

Також наприкінці листопада помер Девід Проуз, актор, який зіграв Дарта Вейдера у трилогії "Зоряні війни". Йому було 85 років.

2008-го британський часопис Empire поставив Боба Фетта на 79 місце в списку найвеличніших персонажів в історії кіно. Спочатку в протистояння лицарів джедай з Галактичною Імперією мисливцю за головами відводилась другорядна роль. Джеремі Буллок зіграв Бобу Фетта не знімаючи шолом. На цю роль потрапив, бо продюсером двох стрічок з оригінальної трилогії "Зоряні війни" був його двоюрідним братом. Глядачам так сподобалась епізодична поява Фетта , що почали бомбардувати творців кіносаги проханнями розповісти детальніше про цей міфічний образ. В сценарій наступної трилогії "Зоряних війн" прописали появу Боба Фетта. Зокрема те що він насправді клон мандалорського найманця Джанго Фетта. Студія Disney, яка викупила права на "Зоряні війни" ,минулого року випустила окремий серіал "Мандалорець" про цих галактичних воїнів.

Зараз ви читаєте новину «Помер ще один актор із "Зоряних війн"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі