вівторок, 10 липня 2018 12:58

Помер американський секс-символ 1950-х

Помер американський секс-символ 1950-х
Помер американський актор і секс-символ 1950-х Таб Хантер Фото: hollywoodreporter

У віці 86 років помер американський актор і секс-символ 1950-х Таб Хантер.

Це сталося 8 липня, за 3 дні до дня народження. Смерть настала через тромб, що спричинив серцевий напад. Про це пише Hollywood Reporter.

Хантер знявся в понад 70 фільмах і був визнаний символом мужності в американському кінематографі. Він відомий за численними ролями романтичних героїв в картинах "Бойовий клич", "Морська гонитва", "Ескадрилья "Лафаєт", "Така жінка" та інші

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: У Майамі застрелили скандального репера

2006 року в світ вийшла автобіографія Таба Хантера Tab Hunter Confidential: The Making of a Movie Star, що стала бестселером. У ній актор підтвердив правдивість давніх чуток про його гомосексуальність.

У Хантера були тривалі стосунки з актором Ентоні Перкінсом і фігуристом Рональдом Робертсоном, перш ніж 1983-го він познайомився з Алланом Глейзером, з яким прожив до кінця життя.

Американський продюсер Мартін Брегман пішов з життя в Нью-Йорку у віці 92 років. Дружина кінематографіста Корнелія розповіла, що він помер від крововиливу в мозок.

.

Зараз ви читаєте новину «Помер американський секс-символ 1950-х». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі