середа, 20 червня 2018 01:35

Працював з Аль Пачіно: від крововиливу в мозок помер продюсер Мартін Брегман

Працював з Аль Пачіно: від крововиливу в мозок помер продюсер Мартін Брегман
Помер відомий американський продюсер Мартін Брегман Фото: Народна правда

Американський продюсер Мартін Брегман пішов з життя в Нью-Йорку у віці 92 років. Дружина кінематографіста Корнелія розповіла, що він помер від крововиливу в мозок.

Про це повідомляє Народна правда.

Мартін Брегман активно співпрацював з Аль Пачіно ще з самого початку кар'єри актора. Продюсер запропонував артисту його дебютну головну роль у фільмі 1971 року "Паніка в Нідл-парку".

Брегман виступив одним з продюсерів таких фільмів, як "Шлях Карліто", "Серпіко", "Нічого втрачати", "Собачий полудень" і "Матильда". Популярність в кіноіндустрії йому принесла робота над кримінальною драмою "Обличчя зі шрамом" режисера Брайана Де Пальми з Пачіно в головній ролі.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: У Майамі застрелили скандального репера

Мартін Брегман народився 18 травня 1926 року в Нью-Йорку та здобув вищу освіту в університетах Індіани та Нью-Йорка. Спочатку працював страховим агентом. А далі через один з нічних клубів потрапив у шоу-бізнес. Одружився 1981 року на актрисі Корнелії Шарп, з якою прожив у шлюбі до останніх днів свого життя. Пара має трьох дітей: Майкла, Кріс і Маріссу.

У Нешвілі, США пішов із життя музикант 87-річний Ді Джей Фонтана. Відомим став завдяки грі на барабанах у гурті Елвіса Преслі.

Зараз ви читаєте новину «Працював з Аль Пачіно: від крововиливу в мозок помер продюсер Мартін Брегман». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути