Ексклюзиви
четвер, 26 жовтня 2017 10:41

Показали український трейлер "чорної комедії" Джорджа Клуні

Показали український трейлер "чорної комедії" Джорджа Клуні
Вийшов український трейлер "Субурбікон". Фото - cosmo.ru

У мережі з'явився український трейлер американської кримінальної комедії Джорджа Клуні "Субурбікон". Це режисерський дебют зірки Голівуду. У стрічці зіграли: Джуліанна Мур, Метт Деймон, Оскар Айзек. Сценарій написали брати Коен.

Субурбікон — тихе містечко в центральній Америці. Щасливі сім'ї. Недорогі миленькі будинки. Доглянуті газони. Кінець 50-х. Розмірене життя містечка перериває надзвичайна подія. Роуз Лодж, любляча дружина і мати, гине від рук грабіжників. А чоловік загиблої Гарднер Лодж (грає Метт Деймон), бездоганний чоловік і батько, поводиться настільки дивно, що його малолітній син Нікі задається питанням: що задумав тато? Подальший розвиток подій поступово відкриває, що за ідилічною оболонкою мешканців ховаються помста, зрада і шантаж.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Зняли фільм про жінку, яка поїдає галюциногенні гриби


Світова прем'єра стрічки відбулася 2 вересня 2017 р. в рамках 74-го Венеціанського міжнародного кінофестивалю.
Картина вийде в український прокат 16 листопада.

У колі кіноіндустрії Джордж Клуні відомий своїми жартами і розіграшами колег. Цей досвід він вже почав передавати дітям.
"Я вже намагаюся вчити своїх дітей гидким штучкам, - говорить актор. - Наприклад, арахісове масло на тенісних черевиках. Ви приходите на вечірку з арахісовим маслом на черевику, дивитеся навколо і питаєте кого-небудь, чи пахне воно, як гівно, а потім ви нахиляєтеся вниз, і пробуєте арахісове масло з вашого взуття пальцем. Це дійсно шокує людей".

Зараз ви читаєте новину «Показали український трейлер "чорної комедії" Джорджа Клуні». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі