понеділок, 04 лютого 2019 21:45

Показали трейлери найгучніших кінопрем'єр року

Показали трейлери найгучніших кінопрем'єр року
Джеремі Реннер грає супергероя Клінта Бартона у фільмі "Месники: Завершення". Новий трейлер стрічки показали під час Супербоулу. Фото: geektyrant.com

3 лютого в місті Атланта, США, пройшов Супербоул - фінальна гра за звання чемпіона Національної футбольної ліги. Це головна подія у професійному спорті Північної Америки. Під час перерв у матчі кінокомпанії показували трейлери найгучніших фільмів 2019 року. 30 секунд реклами цьогоріч коштували рекордні $5,25 млн.

"Месники: Завершення" (Avengers: Endgame)

Месники, які вижили після трагічної битви з божевільним титаном Таносом, розробляють новий план. Готуються знову зустрітися віч-на-віч зі своїм наймогутнішим ворогом. Їхня місія - врятувати всесвіт.

У прокаті з 25 квітня.

"Капітан Марвел" (Captain Marvel)

1995 рік. Колишня льотчиця Повітряних сил США Керол Денверс повертається на Землю. Кілька років тому вона потрапила в авіакатастрофу. Дівчину врятували інопланетяни з раси Кріі. Дали їй своєї крові та прийняли до свого суспільства. Керол стала однією з найсильніших супергероїнь у всесвіті та приєдналася до елітної військової команди Зоряна сила. Вона має надлюдські сили, вміє літати та проектувати потужні потоки енергії. Коли Земля опиняється в епіцентрі галактичної війни між Крії та жорстокою расою Скруллів, Керол Денверс має стати на захист людей і Крії.

У прокаті з 7 березня.

"Історія іграшок 4" (Toy Story 4)

Дівчинка Бонні вирушає в сімейну подорож. Вона бере з собою улюблені іграшки - ковбоя Вуді та космічного рейнджера Базза. Під час екскурсії Вуді зустрічає свою давню знайому - порцелянову ляльку Бо Піп.

У прокаті з 20 червня.

"Диво-парк" (Wonder Park)

Дівчинка Джун любить фантазувати. Вона створила у своїй уяві парк розваг з атракціонами, натовпами відвідувачів і тваринами, що розмовляють. Одного разу Джун натрапляє на той самий Диво-парк у реальності. Але він не функціонує. Атракціони розвалюються, і відвідувачів давно не було. Дівчинка навіть знаходить тих самих тварин зі своїх фантазій. Вони розповідають, що діти перестають вірити в диво, ось парк і знищується. Разом із новими друзями Джун починає відновлювати місце.

У прокаті з 21 березня.

"Ми" (Us)

Гейб та Аделаїда Вілсони разом із дітьми приїжджають у свій пляжний будиночок на узбережжі Північної Каліфорнії. Вони збираються відпочити й комфортно провести літо. Та однієї ночі до них додому приходять двійники, які хочуть убити Вілсонів.

У прокаті з 28 березня.

"Аліта: Бойовий ангел" (Alita: Battle Angel)

Антиутопічне майбутнє. Доктор Ідо знаходить на звалищі кіборга Аліту, відновлює та доглядає її. Дівчина нічого не пам'ятає, але поступово виявляє, що є майстринею особливого бойового мистецтва кіборгів. Тепер вона хоче з'ясувати таємниці свого минулого і зрозуміти власне призначення.

У прокаті з 14 лютого.

"Форсаж: Гоббс та Шоу" (Fast & Furious Presents: Hobbs & Shaw)

Американський федеральний агент Люк Гоббс і колишній агент британської розвідки, а нині найманець, Декард Шоу - закляті супротивники. Та вони змушені об'єднатися, щоб зупинити генетично модифікованого міжнародного терориста Брікстона. Адже він має біологічну зброю, що загрожує всій планеті.

У прокаті з 1 серпня.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Гаррісон Форд знявся у рекламі за $5,25 млн. Її покажуть під час фінального матчу з американського футболу

В американському футболі секундомір зупиняється після кожної паузи в грі. Чистий час поєдинку, 60 хвилин, розтягується до 3,5 годин трансляції. В перервах демонструють повтори, показують рекламу, експерти аналізують найцікавіші епізоди.

Зараз ви читаєте новину «Показали трейлери найгучніших кінопрем'єр року». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі