понеділок, 18 лютого 2019 15:55

Показали трейлер фільму з донькою Джонні Деппа

Показали трейлер фільму з донькою Джонні Деппа
Лілі-Роуз Депп зіграла одну з головних ролей у французькій мелодрамі "Чесний чоловік". Фото: imdb.com

У мережі з'явився трейлер французького фільму "Чесний чоловік". Одну з центральних ролей у мелодрамі зіграла акторка та модель Лілі-Роуз Депп - донька Джонні Деппа і Ванесси Параді.

Париж. 9 років тому Маріанна пішла від Абеля до Поля - його найкращого друга і батька своєї майбутньої дитини. Коли Поль помер, вона повернулася до колишнього коханого, який прийняв її разом із маленьким сином. Але щасливому возз'єднанню заважає юна сестра Поля, закохана в Абеля. Тим часом сам Абель хоче з'ясувати, що ж сталося з його покійним товаришем, за сюжетом.

Режисер і виконавець головної ролі - Луї Гаррель. Також у фільмі знялися Летиція Каста.

Світова прем'єра стрічки відбулася торік у вересні на Міжнародному кінофестивалі у Торонто. В Україні картину вперше показали 31 січня цього року в межах 14-го фестивалю "Вечори французького кіно".

"Чесний чоловік" вийде в український прокат 14 березня.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Показали трейлер фільму про молодого Толкіна

"Чесний чоловік" - друга повнометражна режисерська робота актора Луї Гарреля, найбільше відомого ролями у фільмах "Мрійники", "Постійні коханці", "Святий Лоран. Страсті великого кутюр'є" та "Молодий Годар". Свою першу стрічку він зняв 2015 року. Це мелодрама "Друзі" за мотивами п'єси "Настрої Маріанни" французького письменника Альфреда де Мюссе.

Зараз ви читаєте новину «Показали трейлер фільму з донькою Джонні Деппа». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі