вівторок, 02 квітня 2019 17:00

Показали новий трейлер фільму "Месники: Завершення"

Автор: imdb.com
  2 квітня почався продаж квитків на супергеройський фільм "Месники: Завершення"
2 квітня почався продаж квитків на супергеройський фільм "Месники: Завершення"

У мережі з'явився новий ролик американського фантастичного фільму "Месники: Завершення". Супергеройський блокбастер знято на основі коміксів видавництва Marvel Comics. Це 22-а стрічка франшизи Кіновсесвіт Marvel і пряме продовження торішньої картини "Месники: Війна нескінченності".

За допомогою Рукавички Нескінченності титан Танос знищив половину живих істот усього Всесвіту. Частина команди Месників, яка вижила після трагічної битви з лиходієм, розробляє новий план. Готуються знову зустрітися віч-на-віч зі своїм наймогутнішим ворогом. Їхня місія - врятувати Всесвіт, за сюжетом.

Фільм зняли режисери Ентоні та Джо Руссо. "Месники: Завершення" мають стати фінальним розділом усіх трьох фаз серії Кіновсесвіт Marvel, що стартувала 2008 року зі стрічки "Залізна людина".

Кіно вийде в український прокат 25 квітня. Продаж квитків стартував 2 квітня.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Показали трейлер екранізації роману Софії Андрухович "Фелікс Австрія"

Хронометраж стрічки "Месники: Завершення" становить 3 години 2 хвилини. Триває на півгодини більше, ніж "Війна нескінченності", а також на три хвилини більше, ніж "Володар перснів: Дві вежі". Це найдовший супергеройський фільм у широкому прокаті за всю історію кіно. У цьому жанрі лише дві картини мали аналогічний або більший хронометраж. Це розширені версії робіт режисера Зака Снайдера - "Бетмен проти Супермена" тривалістю 3 год 2 хв та "Хранителі" тривалістю 3 год 35 хв.

Зараз ви читаєте новину «Показали новий трейлер фільму "Месники: Завершення"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі