Ексклюзиви
пʼятниця, 13 жовтня 2017 12:24

Показали найкращі 20 фото "Океану Ельзи"
19

Тур “Без меж”, 2016
Фото: Вікторія Квітка
Тур “Без меж”, 2016
Тур “Без меж”, 2016
Тур "20 років разом", Київ,  2014
Лисичанськ, Луганская обл.

Найкращі концертні знімки "Океану Ельзи" за останні 5 років показала Karabas Live постійний фотограф гурту Вікторія Квітка. 12 жовтня "Океан Ельзи" святкують своє 23-річчя.

"У 2010 році, під час виступу "Океану Ельзи" в Запоріжжі в рамках туру Dolce Vita у залі було спекотно. Я на той час погано орієнтувалась у зйомці в темряві. Однак фото сподобались гурту", - згадує свою першу зйомку Вікторія Квітка. В турне на підтримку альбому "Земля" 2013-го мене запросили стати офіційним фотографом команди. Перший концерт був на стадіоні в рідному місті Святослава Вакарчука Мукачево. Спочатку було складно. Боялась завадити музикантам, не знімала, якщо це було не доречно. Найбільш атмосферні кадри виходять із Святославом Вакарчуком. Найскладніший для зйомки — ударник Денис Глінін".

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: "Воплі Відоплясова" перевидають свій культовий альбом.

Останній світовий тур "Океан Ельзи" на підтримку альбому "Без меж" тривав з 13 травня по 17 червня 2017 року. Українські музиканти відвідали 28 країн в Європі, Азії, Північній Америці, Австралії. Святослав Вакарчук заявив, що наступний виступ гурту відбудеться 24 серпня 2018 року на стадіоні "Олімпійський" у Києві.

Зараз ви читаєте новину «Показали найкращі 20 фото "Океану Ельзи"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі