вівторок, 24 липня 2018 15:57

Показали кадри анімації за мотивами пісні "ДахаБраха"

Показали кадри анімації за мотивами пісні "ДахаБраха"
Виклали трейлер фільму "Монах". Фото: YouTube

Український аніматор Сашко Даниленко виклав півхвилинний трейлер свого нового фільму "Монах". В основу його сюжету покладена однойменна пісня гурту "ДахаБраха". Ролик з'явився на Youtube-каналі режисера.

"За кого піднімає келих монах? Кому він читає свої молитви? Коли сонце сідає за річку, все стає сірим і складніше відрізнити чорне від білого, провести між ними межу. Чернець переходить цю межу в пошуках відповіді", - розповів Даниленко про сюжет своєї майбутньої короткометражки.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Український супергерой мовчазний та любить малювати

Ідея створення цієї стрічки народилася у нього два роки тому на концерті групи "ДахаБраха" в Нью-Йорку.

"У мене в голові почали вибудовуватися образи і туманно вимальовуватися історія. Концепт ставав все більш детальним, з'являлися подробиці і ідеї технічних і художніх рішень. Поки не настав момент, коли я зрозумів, що єдиний спосіб побачити цей фільм - зробити його. Це не входило в мої плани і розклад, але тиск зсередини і бажання подивитися готову історію підштовхнули до дії ", - написав Даниленко в Facebook.

Прем'єра мультфільму відбудеться на кінофестивалі Linoleum Animation Festival, який проходитиме в Києві з 6 по 9 вересня.

Український етно-гурт "ДахаБраха" презентував кліп на пісню "Монах" (Monk). Пісня увійшла до п`ятого альбому гурту, що має назву "Шлях" і вийшов минулого року.

Зараз ви читаєте новину «Показали кадри анімації за мотивами пісні "ДахаБраха"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі