вівторок, 24 вересня 2019 16:01

Підліток втратив матір після теракту в музеї

Підліток втратив матір після теракту в музеї
В прокат вийде драма "Щиголь" Фото: saltmag

26 вересня в український прокат вийде драма "Щиголь" режисера Джона Краулі.

Нью-йоркський підліток Тео Декер втрачає матір унаслідок теракту в музеї Метрополітен. Із руїн Тео забирає картину XVII ст. Карела Фабриціуса "Щиголь". Відтоді починається його знайомство з підпільним світом мистецтва. Він опинявся у різних прийомних родинах – багатих і бідних, жив у різних містах світу. Тільки одне лишалось не змінним – він тримав при собі картину.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Як правильно розчленувати тіло колишнього: огляд фільму "Королеви криміналу"

Це екранізація одноіменного роману Донни Тартт, що вийшов 2014-го. Книга одразу здобула популярність і завоювала низку престижних нагород, серед яких Пулітцерівська премія за кращу художню книгу. Того ж року було викуплено права на екранізацію. Сценарієм зайнявся Пітер Строхал, номінант на премію "Оскар" 2012-го за кращий адаптований сценарій.

У фільмі знімаються актори Ніколь Кідман, Сара Полсон, Енсел Елґорт, Фінн Вулфард, Джеффрі Райт, Анайрін Барнард, Люк Вілсон.

24 вересня в столичному кінотеатрі Сінема Сіті у ТРЦ Ocean Plaza відбудеться допрем'єрний показ-вечірка фільму "Прокляття "Мері".

Зараз ви читаєте новину «Підліток втратив матір після теракту в музеї». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі