вівторок, 08 грудня 2020 16:24

Почався передпродаж календаря з голим Іздриком

Почався передпродаж календаря з голим Іздриком
10 лет мечтал о фотосессии ню писатель Юрий Издрык. Об этом рассказал во время презентации поэтического фотоальбома Naked One. Фото: Facebook

Письменник Юрій Іздрик знявся в стилі ню для календаря на 2021 рік. До 15 грудня триває передзамовлення.

"Свято наближається, а з ним – і наступний, 2021 рік з украй туманними перспективами, - пише Юрій Іздрик у Facebook. - Задля кращої орієнтації у хронотопному тумані дорога Настя Теликова замутила календар з відвертими фоточками. Є у двох варіантах: 0+ та 18+".

Зробити замовлення можна в гугл-формі.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Розігрують еротичний календар з українськими письменниками

"Дотягнув до такого віку, коли вже не уникнути питання тіпа "дядя, а шо ж у 58 років труси знімаєш? На це запитання в мене є кілька відповідей", – каже Іздрик на фестивалі Meridian Czernowitz у вересні. - По-перше, тому що це красиво. Хоч би яким смішним здавалося, коли це говорить людина мого віку. Я задоволений своїм тілом і переконаний, що можу так само сміливо демонструвати, як і свої вірші та музичні вправи.

Також це моя відповідь на карантин і весь маразм, із ним пов'язаний. Зокрема, ходіння людей у масках. Ще рік тому здалося б неможливим, а зараз стало суспільною нормою. Але ми маємо дивитися на чуже обличчя, зчитувати його. Наш соціальний устрій пов'язаний з обміном емоціями. І коли не бачимо облич, позбавлені важливої для нашого мозку інформації. Тому, якщо продовжуватимемо ходити в масках, архаїзація суспільства зайде ще далі. Настільки, що ходитимемо знову в паранджі, а ідентифікуватимемо одне одного за геніталіями".

Юрій Іздрик отримав головну роль у фільмі Ірини Цілик "Я і Фелікс" про 1990-ті. Зіграв колишнього контррозвідника і солдата ГРУ Фелікса. Це екранізація неопублікованого роману Артема Чеха "Хто ти такий?". Вийде друком навесні 2021-го в чернівецькому видавництві Meridian Czernowitz.

Зараз ви читаєте новину «Почався передпродаж календаря з голим Іздриком». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі