понеділок, 05 березня 2012 10:12

Платівка-рекордсмен співачки Адель поступилася місцем вибору критиків

Платівка-рекордсмен співачки Адель поступилася місцем вибору критиків

Платівка-рекордсмен "21" британської поп-співачки Адель, зазначена преміями "Греммі" і Brit Awards, втратила першість в хіт-параді Великобританії.

Як повідомляє Official Charts Company, за підсумками першого тижня березня на вершину повернувся дебютний альбом співачки Емелі Санде "Our Version Of Events". Цей диск стартував в чарті з першого місця три тижні тому і поки не опускався нижче другого місця. Тираж диска Емелі Санде, яка отримала премію Brit Awards в номінації "Вибір критиків", наближається до 500 тисяч копій.

Диск "21", який провів в чарті вже 58 тижнів, перемістився на другу позицію. Третє місце хіт-параду туманного Альбіону займає диск Еда Ширан "+".

У чарті синглів лідерство зберігає трек "Somebody That I Used to Know" Gotye. "Срібло" дісталося композиції "Rockstar" Dappy. Трійку лідерів замикає та ж Емелі Санде з піснею "Next to Me".

Хіт-сингл Адель "Rolling in the Deep" займає лише 45-ю позицію в хіт-параді. Тим часом в США ця композиція побила рекорд з цифрових продажів серед виконавиць, повідомляє Billboard. Вона була завантажена 6,68 мільйона разів, випередивши Леді Гагу з треком "Poker Face" (6,62 мільйона скачувань). "Rolling in the Deep" поступається лише треку "I Gotta Feeling" групи Black Eyed Peas, у якого 7,82 мільйона скачувань.

Зараз ви читаєте новину «Платівка-рекордсмен співачки Адель поступилася місцем вибору критиків». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі