неділя, 15 липня 2012 02:29

Пітер Гріневей шукає в Одесі актора для свого нового фільму
5

Фото: фото Оля КАМЄНЄВА

Британський кінорежисер Пітер Гріневей шукає в Одесі актора для ролі Ейзенштейна. Про це він розказав журналістам на Одеському кінофестивалі.

„Я зараз шукаю актора, який би зіграв 33-річного Ейзенштейна. Шукаю тут, в Одесі. Сподіваюсь, що я зможу в цей приїзд, або наступний знайти актора. Розумію, що повністю схожого на Ейзенштейна нереально знайти. А ми собі ще ускладнили завдання тим, що у фільмі будуть використовуватися фото- і відео-архіви з Ейзенштейном," – сказав Гріневей.

Зйомки фільму про радянського режисера Сергія Ейзенштейна „Ейзенштейн у Гуанахуто" будуть тривати в жовтні в Мексиці.

„Ми не будемо знімати фільм в Одесі, зйомки пройдуть в невеличкому містечку в Мексиці. Це фільм про секс і смерть, те що турбує всіх найбільше,"- зазначив Гріневей.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Бюджет цьогорічного Одеського кінофестивалю становить 3 млн євро

Також режисер розказав, шо зараз працює ще над однією картиною „Їжа для кохання" за романом Томаса Манна „Смерть у Венеції". Одна частина фільму буде відзнята в Венеції, а інша - у Петербурзі.

„Якщо все добре складеться з переговорами та продюсуванням (ми зараз шукаємо інвестиції), ми відзнімемо другу частину в Росії, а саме – в Петербурзі," – сказав Гріневей.

 

Зараз ви читаєте новину «Пітер Гріневей шукає в Одесі актора для свого нового фільму». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі