неділя, 02 вересня 2012 03:29

Письменник Річард Бах госпіталізований після аварії літака

Письменник Річард Бах госпіталізований після аварії літака
Річард Бах. Фото: АР

Знаменитий американський письменник Річард Бах був доставлений в лікарню у важкому стані після того, як його одномоторний літак Easton Gilbert Searey зазнав аварії при посадці на американському острові Сан-Хуан, передає в ніч на неділю агентство Рейтер.

Як повідомив син письменника Джеймс Бах, легкомоторний літак його батька, за штурвалом якого знаходився сам Річард Бах, розбився в штаті Вашингтон, передає Радіо Свобода.

При посадці літак зачепив лінію електропередачі. Річард Бах, який здійснював політ поодинці, отримав черепно-мозкову травму і численні переломи.
76-річний письменник госпіталізований у важкому стані, проте безпосередньої загрози його життю немає.

Аварія сталася в суботу. За даними агентства, літак Баха, серйозно пошкоджений в результаті аварії, виявили туристи. 76-річного письменника доставили на вертольоті в лікарню з переломом ключиці.

Поліція почала розслідування причини аварії.

Світову популярність Річарду Баху принесла опублікована в 1970 році повість-притча "Чайка на ім'я Джонатан Лівінгстон" про чайку, навчалася мистецтву польоту. За два роки книга розійшлася накладом понад 1 мільйон примірників. У 1973 році за повістю було знято однойменний фільм, а через рік книга була вперше видана російською мовою.

Зараз ви читаєте новину «Письменник Річард Бах госпіталізований після аварії літака». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі