середа, 15 серпня 2012 22:33

Після концерту Менсона в Україні зросте рівень злочинності серед молоді

Після концерту Менсона в Україні зросте рівень злочинності серед молоді
Енергетика співака погано вплине на українську молодь, вважає експерт. Фото: indy-world.net

У Києві вперше в Україні виступить американський рок-співак 43-річнийМерилін Менсон. Зі своїм одноіменним гуртом виступить у Палаці спорту 20 грудня.

У дитинстві Мерилін — справжнє ім'я - Браян Г'ю Ворнер — відвідував з матір'ю Єпископальну церкву й вчився у школі "Спадщина християнської школи" з першого по десятий клас. 10 років потому проти нього повстали всі християнські громади США.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Мерилін Менсон приїде до Києва, щоб прокричати "Rock is Dead"

"Людина порожня з середини, а хочеться якось привернути увагу. Значить треба намалюватися як дурак і відрубані голови козлят на сцену виносити — от тоді тебе помітять. І це вважається модно. Якби ще сів і насрав посеред сцени. А дурний приклад заразний. Покажуть його вибрики, одяг по телевізору, а молодь не може відділяти хороше від поганого. І все заборонене — круто. Це буде великий негативний поштовх для нашої молоді. Після його приїзду збільшиться кількість кримінальних злочинів серед молоді: із убивства тварин, між собою порізатись-побитися. Йде по вулиці людина хвора на проказу, і в неї відвалюється шмат гнилого м'яса. Хтось вступить в нього і теж захворіє. Ще когось заразить. Ця енергетика насилля, зла дуже заразна", - зазначив біоенергетик Юрій Козлов.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Дружині Мериліна Менсона за стриптиз заплатили 25 тисяч

На його думку, кумири молоді мають бути показані тільки в позитивному світлі.

"Кумири мають бути маяками до правильного красивого життя. Тому якщо кумир і курить, навіть це не можна показувати по телевізору. А у нас: то за наркотики піймали, то ще щось. Дівча до мене приводили лікувати, фанатку Брітні Спірс:"я її люблю і як вона почала приймати наркотики". Порадив би нашому державному керівництву створити Міністерство ідеології, яке б фільтрувало б це все. Треба показувати тільки хороше. Чисто вдягнені, красиво ходять, грамотно розмовляють. Хай молодь це копіює.", - зауважив він.

Зараз ви читаєте новину «Після концерту Менсона в Україні зросте рівень злочинності серед молоді». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

22

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі