Ексклюзиви
середа, 14 липня 2010 17:35

Пилипишин влаштував їдальню в центрі Києва (ФОТО)
15

Фото: Фото: Наталя Чубенко/Gazeta.ua

Вчора у парку Тараса Шевченка біля будинку дитячої творчості провели конкурс на кращого кухаря-пенсіонера столиці серед студентів "Університету третього віку".

"У нашому університеті всі студенти обдаровані - малюють, в'яжуть, пишуть вірші. Студенти прийшли до мене перед канікулами. Попросили щось придумати, щоб вони не сиділи цілими днями вдома. Організували для них літературний вечір, тиждень тому відкрили виставку прикладного мистецтва. Тепер вирішили організувати конкурс кулінарів", - розповіла кореспонденту Gazeta.ua ректор університету Жанна Саврилова.

Свої страви пенсіонери готували вдома, до парку приносили їх у целофанових пакетах та пластмасових судочках. Пригощали тортами, млинцями, біляшами та пловом. Більше 20 страв відвідувачі з'їли за кілька хвилин.

Подивитися на конкурс прийшли переважно пенсіонери. Вони накладали їжу на пластикові тарілки, їли на лавках у парку. Залишки їжі складали в пакети, які принесли з собою.

Захід організував Віктор Пилипишин та ГО "Кияни передусім". Всім учасникам подарували чайні сервізи, сковорідки та каструлі.

Зараз ви читаєте новину «Пилипишин влаштував їдальню в центрі Києва (ФОТО)». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути