Ексклюзиви
субота, 12 жовтня 2019 21:45

Pianoбой записав альбом разом із фанами

Вихід нового альбому анонсував музикант Дмитро Шуров, який виступає під псевдонімом Pianoбой. Платівка називається "Сьогодні Це Мі".

Учасники фан-клубу Шурова pianofamily взяли участь у записі хорів, ударів, вигуків, звуків лісу і природи для кількох пісень альбому.

"Я завжди мріяв, щоб ці відчуття співтворчості автора-слухача були в альбомі Pianoбоя і я шукав способи, як це зробити, — каже Дмитро Шуров. — В результаті в альбом, в якому вже є барабани, записані в великих кімнатах, масштабні струнні оркестри і урбаністичні звуки, я вирішив додати найціннішу частинку — енергетику наших фанів. Ми зібралися разом у великій затишній студії, послухали найновіші пісні, і записали до них хорові партії".

Автор: пресслужба
 

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Записали білоруський кавер на кліп аlyona аlyona "Голови"

Дмитро Шуров — 37-річний український музикант, соліст проекту Pianoбой з 2009 року. У минулому — піаніст гуртів "Океан Ельзи" (2001—2004) і "Земфіра" (2006—2009).
Зараз ви читаєте новину «Pianoбой записав альбом разом із фанами». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі