субота, 09 грудня 2017 13:20

Співачка Альоша ткнула коханку чоловіка обличчям в торт
12

Співачка Альоша
Фото: Прес-служба співачки
Співачка Альоша
Співачка Альоша
Співачка Альоша
Співачка Альоша

9 грудня 2010 року в мережі виклали перші фотографії зі зйомок кліпу співачки Альоші на пісню "А я прийшла додому". Знімальний процес проходив за 7 км від Львова на території комплексу "Стародавній град". Режисером кліпу став молодий режисер Александр Сюткін.

7-го числа зйомки проходили в клубі на території "Стародавнього граду". Один з найвеселіших моментів був тоді, коли Альоша за сценарієм повинна була опустити коханку чоловіка Іру обличчям в торт. З першого разу зняти не вийшло, тому один кадр перезнімали кілька разів.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Співачка Alyosha оголосила конкурс серед шанувальників

"Спочатку мені було ніяково, я раніше ніколи не опускала людей обличчям в торт, з іншого боку мені було дуже смішно. А вже після декількох дублів відверто смішно було всім", - поділилася враженнями Альоша.

Згідно даних сервісу TopHit пісня Alyosha "Калина" кілька місяців займала лідируючі позиції радіочартів, а кліп, з моменту прем'єри, зібрав уже понад 2.5 млн. переглядів і увірвався в тренди YouTube.

Зараз ви читаєте новину «Співачка Альоша ткнула коханку чоловіка обличчям в торт». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі