Ексклюзиви
четвер, 28 січня 2021 00:45

Пісню на Євробачення обиратиме не Go-A

Пісню на Євробачення обиратиме не Go-A
Гурт Go-A у 2020 році переміг на відборі на Євробачення з піснею "Соловей". Конкурс не відбувся через пандемію. Для цьогорічного Go-A має створити нову пісню.. Фото: Facebook

Електрофолкгурт Go-A має надати декілька синглів для Євробачення-2021. Найкращий для конкурсу обере журі. До його складу увійдуть фахівці у музичній індустрії, та два представники національного мовника.

Про це йдеться у положенні Національної суспільної телерадіокомпанії України.

Дедлайн подачі пісень - 29 січня 2021 року. Офіційна інформація про рішення журі має бути опублікована на сайті "Суспільного" до 10 березня 2021 року.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Біллі Айліш заспівала іншою мовою

"Уже фіналізуємо роботу над нашою піснею, - розповіла солістка Go-A Катерина Павленко в інтерв'ю виданню "Факти". - У нас було кілька варіантів, але зупинились на найкращій історії, на наш погляд. Не розповідатиму, про що вона, дочекаємось релізу. Скажу тільки, що в основу покладений фольклор певного регіону.

Уперше за 15 років на Євробаченні прозвучить українськомовна пісня. Ми їдемо на Євробачення з певною місією. Ми справді хочемо заспівати там українською мовою, прославити наш фольклор та довести, що все українське – класне, цікаве, його варто любити. Не слід думати, що це щось другосортне і не має ніякого значення. Ми хочемо привернути увагу до нашої культури та коріння".

Гурт Go-A виступить 18 травня у 1-му півфіналі Євробачення. Пройде в Роттердамі, Нідерланди. Деякі виконавці зможуть виступати онлайн.

Гурт Go-A представив новий кліп. За сюжетом, зібравшись на київській горі Щекавиця у захисних костюмах музиканти провели своєрідний обряд закликання весни.

Зараз ви читаєте новину «Пісню на Євробачення обиратиме не Go-A». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі