Ексклюзиви
пʼятниця, 13 вересня 2019 19:10

Переможець Євробачення дасть перший сольний концерт в Україні

Португальський співак Сальвадор Собрал, який 2017 року переміг в міжнародному пісенному конкурсі Євробачення, дасть свій перший сольний концерт у Києві.

Виступатиме в рамках світового туру на підтримку нової платівки "Paris, Lisboa" у супроводі найкращих джазових музикантів Португалїі. Концерт відбудеться 20 вересня у МЦКМ "Жовтневий палац".

Автор: прес-служба Сальвадора Собрала
  Португальський співак Сальвадор Собрал 20 вересня вситупить у МЦКМ "Жовтневий палац"
Португальський співак Сальвадор Собрал 20 вересня вситупить у МЦКМ "Жовтневий палац"

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Переможець Євробачення розчулив мережу новим кліпом

Сальвадор Собрал зачарував весь світ своїм щирим співом на сцені Євробачення–2017 у Києві. Тоді він виконував пісню "Amar pelos dois". У ній йдеться про серце, яке "все витримає і зможе любити за двох". Співак з дитинства серйозно хворів - у нього була вада серця. Через 7 місяців після фіналу Євробачення йому пересадили донорський орган у лісабонській клініці "Санта Круз".

Правила міжнародного пісенного конкурсу Євробачення-2017 змінили заради Сальвадора Собрала. Через хворобу він міг брати участі у конкурсі на таких самих умовах, як інші учасники. Змушений був пропустити усі репетиції півфіналу.

Зараз ви читаєте новину «Переможець Євробачення дасть перший сольний концерт в Україні». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі