Ексклюзиви
понеділок, 13 лютого 2017 17:46

Організатори Євробачення-2017 у Києві йдуть з проекту

В організаційному комітеті з підготовки до проведення "Євробачення-2017 збираються повністю змінити команду. Причина - організаційний колапс і зрив всіх термінів організації підготовки до конкурсу. Зараз проходить нарада, де будуть прийняті кадрові рішення, повідомляє "Страна" із посиланням на оргкомітет.

"Одна з причин - зрив тендерних процедур. По-факту, план-графік проведення тендерів та визначення підрядчиків на основні роботи зірваний. Мова йде про забезпечення і організацію основної площадки, євроклубу, піар, ТВ-продакшн, готельний сервіс, кейтерінг, транспортні послуги. Взагалі нічого немає. Навіть квиткову компанію до кінця не вибрали - тендер зупинений", - розповідає джерело.

Не підписані також прямі договори з іноземними підрядниками з боку EBU.

"Немає договору на установку і оренду світлового, звукового обладнання. Договір з бродкастинговою компанією на забезпечення телевізійної зйомки та інше", - зазначає видання.

Ходять чутки про те, що зміна команди пов'язана з приходом нового менеджера, близького до прем'єр-міністра Володимира Гройсмана Павла Грицака, який не так давно був призначений заступником НТКУ з питань проведення Євробачення.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Скандал на Євробаченні - один із фіналістів українського конкурсу дасть концерт у Росії

Сьогодні вдень також з'явилася заява "команди Євробачення", яка оголосила про те, що припиняє роботу над підготовкою та проведенням конкурсу. У ній сказано, що команда з підготовки до Євробачення не бачить більше можливості продовжувати роботу над конкурсом на запропонованих умовах. Під листом стоять підписи, у тому числі заступника глави НТКУ Олександра Харебина та виконавчого продюсера конкурсу Вікторії Романової.

Автор: strana.ua
  заява команди організаторів Євробачення-2017 у Києві
заява команди організаторів Євробачення-2017 у Києві

Київ офіційно став господарем цьогорічного пісенного конкурсу Євробачення наприкінці січня. Символічного ключа меру столиці Віталію Кличку передала Єва-Луїза Ерландссон Слорак – президента міськради Стокгольма. Там конкурс проходив торік. У Києві пісенний конкурс відбудеться у травні.

Зараз ви читаєте новину «Організатори Євробачення-2017 у Києві йдуть з проекту». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі