пʼятниця, 03 серпня 2012 14:01

Оприлюднили український трейлер нового фільму бондіани

  На українські екрани фільм вийде 1 листопада
На українські екрани фільм вийде 1 листопада

Представили український трейлер 23-го фільму із кіносерії про англійського агента Джеймса Бонда 007: Координати "Скайфолл".

Дія розгортається після двох попередніх фільмів ("Казино "Рояль" і "Квант милосердя)", але їх прямим продовженням фільм не є .

Продюсери, зі свого боку, підтвердили заявлений раніше бюджет картини, який складе $ 200 млн. - такий же , як у попередній частині - "Кванта милосердя".

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Представили український трейлер нового фільму Тарантіно

Хоч головний принцип його роботи -- цілковита таємність, не помітити його важко. До його послуг новітні шпигунські винаходи, біля його ніг усі жінки світу, за його спиною уся британська розвідка. Кожне його нове завдання стає дедалі небезпечніше, але це тільки спонукає його ретельніше розробляти план місії.

Лояльність Джеймса Бонда до своєї начальниці М буде випробуване її минулим, яке раптово дасть про себе знати. MI6 зазнає нападу, і агент 007 повинен ліквідувати загрозу, незважаючи на ціну, яку доведеться заплатити.

На даний час йде пост-продакшн фільму. Фільм повинен вийти на екрани 26 жовтня (В Англії) і 9 листопада (по всьому світу) 2012 року до 50-річчя бондіани. В Україні стрічка стартує 1 листопада.

Зараз ви читаєте новину «Оприлюднили український трейлер нового фільму бондіани». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі