Ексклюзиви
четвер, 10 лютого 2011 16:29

Ольга Сумська зіграє чоловіка

Ольга Сумська зіграє чоловіка

Актори Ольга Сумська та Володимир Горянський зіграють у сценічному рімейку фільму "Кохання-зітхання" - "Нас поміняли тілами" у постановці білоруса Андрія Курейчика.

Про це у коментарі кореспонденту Gazeta.ua розказала Ольга Сумська.

"Подивившись цю виставу, можна зрозуміти як це перетворитись на чоловіка і не зійти з розуму. Не позаздриш сьогодні чоловікам. У нас йде повна фемінізація у суспільстві. Чоловік тепер часто не може забезпечити фінансово жінку, сім'ю й жінка сама всього досягає. Тому нас вже нічого не злякає", - сказала акторка.

Також Сумська розказала, яким би чоловіком хотіла бути вона.

"Хотілося б відчути цю чоловічу полігамність, про яку всі говорять. За день чоловік звертає увагу мінімум на двох різних жінок як на сексуальний об'єкт. Тому, якби я була чоловіком - відірвалась би на повну катушку. Була б справжнім плейбоєм. Точно - лідером і ніколи не погодилась би на роль альфонса, який перебуває в тіні своєї жінки. Взяти хоча б незавидну долю чоловіка Маргарет Тетчер. Якби була чоловіком — точно пішла б у політику. Цього мені не вдалось зробити будучи жінкою", - зазначила Сумська.

Вистава триватиме 1,5 години. У ній йдеться про сімейну пару, у якій почалась криза в стосунках. Одного ранку вони прокинулись й зрозуміли, що помінялись тілами. В героїню Сумської переселилась душа героя Горянського і навпаки. Починають випливати досі незнані деталі, сімейні зради, брехня.

Зараз ви читаєте новину «Ольга Сумська зіграє чоловіка». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі