субота, 22 січня 2011 18:33

Турки купують "Роксолану" з Ольгою Сумською за $ 300 тисяч

Турки купують "Роксолану" з Ольгою Сумською за $ 300 тисяч

Провідна турецька компанія, яка займається купівлею та подальшим продажем іноземних фільмів та серіалів на турецькі телеканали, зацікавилась українським телесеріалом "Роксолана" режисера Бориса Небієридзе.

Про це кореспонденту Gazeta.ua повідомила виконавиця головної ролі Ольга Сумська.

"Тільки-но приїхала з відпочинку, телефонує мені перший заступник генерального директора Укртелефільму Віктор Михайлович Петренко й каже: "Олю, до нас їде делегація з Туреччини, хочуть нашу "Роксолану" купити. Збирайся на переговори. Ми зустрілись, поговорили, але точного рішення ще не прийняли", - зазначила Сумська і додала, що в Туреччині був власний серіал про Роксолану.

"Щось він не прийшов до смаку глядачеві. Наш в інтернеті знайшли й зацікавились ним. Роксолану має грати тільки українська жінка. Думаю, якщо, навіть, в наш взяли б російську актрису, такого успіху він би не мав. Скільки разів намагались його продати в Туреччину й не виходило. Видно, на все свій час", - зазначила актриса.

"Ми підписали лише попередню угоду. Точної домовленості - "так" або "ні" - маємо досягти через 2 тижні. Говорити про продаж серіалу зарано", - прокоментував Віктор Петренко.

Турецькі експерти зазначили, що в середньому за серіал американського виробництва платять $ 600-700 тисяч. За попередніми даними, за українську "Роксолану" пропонують $ 300 тисяч.

Gazeta.ua

Зараз ви читаєте новину «Турки купують "Роксолану" з Ольгою Сумською за $ 300 тисяч». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

5

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути