середа, 01 серпня 2018 13:28

Олега Винника застукали на шкідливій звичці

У столичному ресторані співака Олега Винника застали за курінням і вином.

За словами свідків, за 10 хв. чоловік викурив 2 цигарки та затягнувся електронною сигаретою. На вулиці потім зустрівся з дружиною Таїсією, яка також мала електронну сигарету, повідомила ТСН.

Автор: tsn.ua
  Свідки розповіли, що Винник курив доволі інтенсивно
Свідки розповіли, що Винник курив доволі інтенсивно

Водночас раніше Винник заявляв, що не має шкідливих звичок, і вбачав у цьому причину свого бездоганного вигляду.

"Якби я мав неправильний спосіб життя: пив, курив і все інше - то перетворився б на руїну. Я дивлюсь на деяких своїх ровесників, які мають вигляд бабусь-дідусів, і розумію: кожен має те, на що заслуговує", - розповів артист в інтерв'ю журналу VIVA.

"Пан Винник хоче жити гарно. Для цього він подає ту картинку, котра подобається населенню. А наші люди люблять здорових, красивих, самотніх – от він і дає таку картинку. У свою велич і винятковість легко повірити. Хочеться вірити, що цій людині вдасться витримати славу, покриту мідними трубами та золотом", - сказав психолог Єгор Тополов.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: "Повелитель вовчиць" святкує ювілей: 10 цікавих фактів про Олега Винника

Раніше виконавець розкрив таємницю своєї дієти: на сніданок – вівсянка, на обід - яйця з листям салату, на вечерю – несмажену котлету.

Зараз ви читаєте новину «Олега Винника застукали на шкідливій звичці». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі