Ексклюзиви
середа, 28 березня 2018 21:45

Олег Винник став "зачарованим принцом"

Олег Винник став "зачарованим принцом"
оловний герой анімації "Зачарований принц" заговорив голосом українського співака Олега Винника Фото: Volga

Головний герой анімації "Зачарований принц" заговорив голосом українського співака Олега Винника.

За сюжетом мультфільму, про прекрасного принца мріє кожна, але що робити, якщо принц зачарований. Незвичайний дар юнак отримав ще під час народження: дівчата готові на все заради його усмішки. Але плата за це – праведний гнів чоловіків. Такий стан справ не може тривати вічно, а дар ось-ось обернеться прокляттям. І тепер у принца є всього три дні, щоб врятувати королівство від самого себе, а для цього треба знайти своє справжнє кохання.

На цьому непростому шляху йому доведеться подолати безліч випробувань і перешкод. Анімація від продюсерів франшизи "Шрек", відрізняється прекрасним гумором, несподіваними сюжетними поворотами і виразними персонажами.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Мультфільм "Викрадена принцеса" встановив новий рекорд у прокаті

"Це мій перший досвід дубляжу мультфільмів і я дуже хвилювався перед початком. Але робота настільки захопила мене, що працював я з величезним задоволенням. Це прекрасно – почуватися у ролі принца", - зізнався Винник.

24 травня фільм вийде в український прокат.

Мультфільм "Викрадена принцеса: Руслан і Людмила" української студії Animagrad увійшов до топ-3 анімаційних прем'єр в Туреччині. За перший вікенд прокату зібрав понад $157 тис.

Зараз ви читаєте новину «Олег Винник став "зачарованим принцом"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі