Ексклюзиви
понеділок, 23 липня 2018 19:25

Олег Винник і вперта статистика: психолог розкрила секрет популярності співака

Олег Винник і вперта статистика: психолог розкрила секрет популярності співака
Психолог пояснила, чому Олег Винник такий популярний серед жінок. Фото: karavan.ua

Психолог, співзасновник ВГО "Арт-терапевтична асоціація" Юлія Гундертайло пояснила, чому Олег Винник такий популярний серед жінок.

"Винник — це ідеальний романтизований образ, як правило досить далекий від реальності. У покоління, що було молоддю в останні дні життя Радянського Союзу, з виявленням почуттів не склалося. Така поведінка була характерна лише для юності — 16-17 років. Потім чоловіки зіткнулися з дорослою реальністю. Зрозуміли, що жінки не такі, якими вони їх уявляли. Необхідність виявляти почуття відпала. Сталося це, тому що жінки перестали підтримувати радянську парадигму "Я и лошадь, я и бык, я и баба, и мужик". На зміні епох українкам врешті захотілося бути просто жінками. І Винник дарує їм таку можливість", - каже Юлія Гундертайло.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: "Пропало навчання. Дівчата з розуму зійдуть" - Винник став викладачем університету

Психолог запевняє, що прагнення до ідеального чоловіка пояснюється проблемами в сім'ї.

"За результатами нового соціологічного опитування щодо насильства в українських сім'ях спільного проекту Європейського Союзу та Програми розвитку ООН в Україні респонденти потерпали від насильства найчастіше з боку батька або чоловіка. Сексуальне насильство найчастіше коїли чоловіки по відношенню до своїх дружин. Чоловіки в нашій країні досі підтримують гендерну нерівність. Вважають нормальним емоційне, фізичне і економічне насильство. Винник на цьому фоні виглядає дуже привабливим. Він ставить жінку поряд з собою, рівною собі, а іноді навіть вище. Це те, чого жінці нашої культури фатально не вистачає", - каже Гундертайло.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: "Хрещений батько сексу": українських співаків перетворили на іграшки18+

Фахівець вважає, що подібна модель поведінки є і в чоловіків.

"У чоловіків теж таке є. Але вони слідкують за умовним "ідеалом" у сфері думки — економічної, політичної, соціальної. Їм цікаво, що вони думають і говорять. У жінок це емоційний спосіб пережити те, що вона не може пережити в своїй побутовій реальності. Вони часто розчаровані тим, що з ними відбувається. Тому хочуть отримати позитив від емоційного контакту з образом Олега Винника. Їм достатньо знати, що такий чолоік є. А Винник транслює цей образ своїй аудиторії", - каже Гундертайло.

Про феномен Олега Винника читайте у свіжому номері журналу "Країна"

Зараз ви читаєте новину «Олег Винник і вперта статистика: психолог розкрила секрет популярності співака». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі