середа, 03 січня 2018 18:22

Оксана Стебельська презентує концертну програму "Щасливого Різдва"

Оксана Стебельська презентує концертну програму "Щасливого Різдва"
Артистка Оксана Стебельська презентує концертну програму "Щасливого Різдва" Фото: Прес-служба

13 січня українська артистка Оксана Стебельська презентує концертну програму "Щасливого Різдва" в київському концерт-холі Caribbean Club.

Звучатиме різдвяна музика від класики і фольклору до блюзу і джазу. Колядки, щедрівки, народні та авторські мелодії, пісні, інструментальна музика, відомі світові різдвяні хіти, такі як White Christmas, Santa baby, Let it snow. Слухачам заграють твори Леонтовича, Скорика, Барвінського в оригінальному аранжуванні колективу. Українські колядки отримають нестандартне забарвлення блюзом, квік-степом, кантрі у супроводі банджо чи губної гармошки. Твір "Щедрик" Леонтовича зазвучить у сучасній інтерпретації.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: 10 українських колядок, які має знати кожен

Керівник проекту, співачка-скрипалька Оксана Стебельська та музичний проект "Українські Барви" та BarvyProject band: Роман Кука - кларнет, вокал, народні духові інструменти, Тимур Полянський - фортепіано, Віктор Герчєв - ударні, Сергій Супрун - бас гітара, Христина Кука - вокал.

У цьогорічному концерті виступлять зіркові гості: співачка ILLARIA, переможець телепроектів "Шанс" та "Голос країни" Павло Табаков, представники нової хвилі в етно-музиці Етно-EDM проект GG ГуляйГород.

На гостей чекатиме модний показ колекції суконь для особливих подій українського бренду MyAngels, яскраве світло і відеоряд, живий звук, декорації та сценічні ефекти.

Вартість квитків: 150-500 грн.

В австрійській комуні Гріс-на-Бреннере зійшов з рейок потяг, який перевозив різдвяні подарунки.

Зараз ви читаєте новину «Оксана Стебельська презентує концертну програму "Щасливого Різдва"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі