понеділок, 08 жовтня 2012 12:57

"Океан Ельзи" записують новий альбом та готуються до всеукраїнського туру

7 жовтня 2012 року у Тернополі відбувся стадіонний концерт українського рок-гурту "Океан Ельзи". 5 жовтня гурт виступив у Хмельницькому. З кожного придбаного квитка у Тернополі 3 гривні передали на розвиток місцевої футбольної команди.

Концерт розпочався із сорокахвилинним запізненням. Увесь час йшов невеликий дощ, люди стояли у дощовиках та з парасольками. На стадіоні зібралося близько семи тисяч слухачів. Окрім тернопільчан, приїхали шанувальники гурту зі Львова, Ужгорода, Рівного та Луцька. Стадіонне поле було поділене на три фан-сектори, ціни на квитки коштували 140, 80 та 55 гривень. У віп-сектор — 240 гривень.

"Доброго вечора, файне місто Тернопіль! Як же вас тут дофіга!" - Славко Вакарчук вибіг на сцену та привітався з фанатами.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Святослав Вакарчук переніс свій дніпропетровський виступ

"Океан Ельзи" виконав найвідоміші хіти із усіх своїх семи альбомів, найбільше — із "Суперсиметрії". Розпочали концерт піснею "Тільки там де нас нема" з одноіменного першого альбому. Вже після першої композиції Вакарчук виконав фірмовий жест — повісив шалик на мікрофон.

"Я хочу вам відкрити секрет. Ми з групою щодня збираємося і репетируємо у Києві. Сподіваюся, до весни усе це виллється у новий альбом. А ще ми плануємо побачитися з вами на великому стадіонному турі, який також буде навесні. Ми виступимо в усіх великих містах України" — гукав із сцени Славко Вакарчук.

Музикантів тричі викликали на біс. Щоразу вони виконували два-три старих хіта. Наприкінці заспівали ліричну пісню "Не питай". Коли концерт закінчився, почалася велика злива.

Зараз ви читаєте новину «"Океан Ельзи" записують новий альбом та готуються до всеукраїнського туру». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

4

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі